Снимка: iStock/Dmytro Buianskyi

 Лятото вече е тук и е време да помислим как да разнообразим външния си вид. Знаем, че бижутата са много важна част от визията и правят голямо впечатление на всички. Кои са тенденциите при тях за лятото? Ето отговорите на "In Style".

Гердани като бонбони
 
Върнете се в детството! През сезона хит са герданите в нежни цветове - бебешко розово, ментово зелено, светлосиньо, лавандулово лилаво, светлочервено, оранжево и т.н. Просто си спомнете какви бонбонки обичахте и търсете гердани в подобни цветове. Така изглеждате лъчезарни, жизнерадостни, слънчеви, магични. 

Флорални мотиви
 
Знаем, че дрехите с цветя винаги са актуални за лятото и пролетта. Не спирайте само до там, заложете и на бижута с цветя. Флоралните мотиви са истински хит при обеците, пръстените, колиетата, гривните. Обеци с маргаритки, пръстен с роза, гривни с детелинки и хризантеми - всичко това стои много ефектно. Така излъчвате позитивна енергия.

Перли
 
Няма как да забравим за перлите. Те са вечна класика, през който и да е сезон! Ако отивате на официално събитие или сте с вечерна рокля, няма да сбъркате, ако носите перли. Може да е колие с перли, обеци с перли или гривна с перли. Така изглеждате стилни и елегантни.
 
Останалите и снимки - вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase