Снимка: iStock/Larisa Rudenko

 Тези зодии ще направят всичко, за да се чувства партньорът доволен, обичан и щастлив. Те постоянно показват любовта си, правят романтични жестове, говорят за връзката си, а на моменти дори прекаляват с глезенето на половинката, комплиментите и изненадите. Щедри са и показват подкрепа. Ето кои са, според "Pink Villa".

 
Рак
Много мили и романтични зодии. Осигуряват подкрепа и комфорт на половинката по отличен начин. Така самите те се чувстват по-добре. Глезят партьора, грижат се за него и са доста състрадателни, разбиращи. Често поставят нуждите на гаджето пред своите собствени. Правят грандиозни романтични жестове. Грижат се за дома, приготвят романтични вечери, копмплименти, подаръци. Физическият контакт също е много важен за тях. Постоянно се опитват отново да спечелят партньора и дори забравят за себе си, не си обръщат внимание.
 
Дева
Девите много добре знаят как да накарат партньора да се чувства обожават и ценен, така че винаги го правят. Осигуряват защита и безопасност на половинката. Полагат адски усилия, за да има в дома финансова стабилност и комфорт. Все едно тотално издържат половинката си. Гаджето им знае, че може да разчита на тях и усеща стабилност. Девите обичат да прекарват вечерите си, като хапват вкусна храна и после се отдават на дълги, дълбоки разговори с партньора, докато се гушкат. Смятат, че това ги сближава. Постоянно носят на гаджето си любимите му вино, цветя, свещи. Романтици са, но залагат на традиционното и леко изтъркано.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase