Снимка: iStock/gpointstudio

 Лятото е тук. Всеки се вълнува за дългите дни и нощи в парка с компанията или любимия човек, за морските ваканции, за спомените, които ще създаде през топлия сезон. Естествено, дамите старателно избират най-подходящите дрехи, бижута, обувки и аксесоари за незабравимите летни мигове. Ето кое ще е хит при бижутата сега, според американския "Cosmopolitan".

Цветни мъниста
 
Върнете се в детството! Бижутата с мъниста обикновено стават хит през топлите месеци, когато настроението е по-хубаво, навън е слънчево, прекарваме повече време по парковете, плажовете и на фестивали. И това лято ще е така. Бижутата с мъниста стоят много весело, правят ви лъчезарни, жизнерадостни и слънчеви, много са сладки. Не се притеснявайте да залагате на гривни, гердани и обеци с мъниста, колкото са по-шарени, толкова по-добре. Нека има розово, жълто, синьо, зелено, червено, лилаво, оранжево и т.н. С тях винаги се забелязвате.

Флорални мотиви
 
Едва ли има изненадани. Цветята се свързват с пролетта и лятото, дрехите, обувките, чантите, бижутата и банските с флорални мотиви винаги са актуални за топлите месеци. Освен това, знаете, че от началото на 2024 г. кокетната мода е топ тренд - дрехи, обувки, аксесоари, чанти, маникюри с нежни и романтични детайли. Сега това се пренася и върху бижутата. Затова - смело залагайте на флорални пръстени, брошки, колиета, гривни, обеци. Розетките са брошки и обеци са голям хит, колиетата с детелинки са класика в жанра и стоят много сладко, гердани и гривни с магнолии превземат лятото. Маргаритките също са хитови.
 
Останалите и снимки - вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase