Снимка: iStock/kzenon

 Планетата на любовта и красотата Венера влиза в знака на Близнаци на 11-и април. Тя ще остане там до 7-и май. Сега е време да повече игривост, сладки приказки, любопитство, приключения. Връзките ще са забавни, ще флиртуваме, ще общуваме с нови хора, ще намираме нови занимания и хобита, ще има страст. Ето какво да очаква всяка зодия, според "metro.co.uk".

Овен
 
Трябва да се съюзят с най-близкия си човек, за да измислят как да работят заедно върху цел или мечта, която имат отдавна и на която много държат. Може да става дума за далечно пътешествие, екзотична ваканция, общ бизнес проект, фитнес цел или подобряване на здравословното състояние. Овните ще се забавляват с приятелите и любимия човек. Да запомнят, че могат да постигнат мечтата си, ако са весели и работят с половинката.
 
Телец
Понякога конфликтите изискват дълги дебати, преговори, търсения, емоционални обяснения... Но понякога не е така - просто трябва да ги пуснат, да ги оставят в миналото, да се успокоят, да се забавляват и да приключенстват, вместо да се тормозят. Телците са в конфликт с някого, заради променяща се ситуация, от която и двамата са засегнати. Нека отново намерят баланса. Да отидат на вечеря, на забавно събитие с много хора, да помислят какво обичат да правят с този човек. Така ще се сдобрят и нещата ще се подобрят.

Близнаци
 
Връзка, която досега е била доста сериозна, но професионална, с авторитетен човек, сега ще се промени. Всъщност, този човек е мистериозен, той може да се превърне в страхотен партньор за приключения. Просто обстоятелствата досега са били други и той е трябвало да бъде по-дистанциран и да изглежда студен. Всичко се променя за Близнаците сега, получават нов приятел или нова любов.
 
За останалите четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase