Снимка: iStock/Wirestock

Овен

Кратко пътуване, на което се надявате да започнете нова връзка, няма да се осъществи по начина, по който предполагате и няма да отговори на очакванията ви. Ще ви съобщят интересна и важна информация за личност, от която живо се интересувате, но за жалост, няма да можете да се възползвате от чутото и да скъсите дистанцията с въпросния човек. Що се отнася до обвързаните, ако искате да се справите с проблемите, наричайте ги с истинските им имена.
Телец
Търсете синхрон между своите предпочитания и тези на половинката си. Установите ли, че той/тя има желание да поеме отговорност за осъществяването на общите ви идеи, намалете инициативата. Намесвайте се само, когато ви помоли и до толкова, че да не си пречите взаимно. Не „давайте ухо“ на клюки, чиято цел е единствена – да навредят на връзката ви.

Близнаци
Преминаването на Венера във вашия знак ще се отрази стимулиращо на взаимоотношенията от всякакъв характер и най-вече на любовните и романтичните. Разправиите с любимия човек, които към момента са избухвали както с повод, така и без никакъв, изведнъж ще избледнеят. Приемете го като сигнал, че е настъпил моментът, в който трябва да обсъдите отношенията си „на четири очи“ и с усмивка.
 
За останалите четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase