Снимка: Istockphoto

 Чудили ли сте се какво издава за вас изборът ви на бижу? Докато личността е изключително сложен въпрос, бижутата са инструмент, който можете да използвате, за да изразите себе си. Ако отделите малко време, за да помислите какво казват бижутата за хората, които познавате, както и за тези, които срещате за първи път или виждате на улицата, можете да започнете да разбирате какво говорят собствените ви бижута за вас. Ето и някои насоки:

 
Забавни бижута
 
Ако обичате да носите големи обеци, ефектни колиета или екстравагантни коктейлни пръстени с цветни, създадени в лаборатория скъпоценни камъни, тогава е много вероятно вие да сте в центъра на всяко парти. Вие сте весели, общителни, екстровертни и обичате вниманието.  Хората ви харесват, защото сте забавни и лесни за комуникация.
 
Цветово съгласувани бижута
 
Тенденцията за съгласувани по цвят бижута не е нищо ново. Що се отнася до личността, бижутата, които се предлагат в съвпадащи комплекти, обикновено се харесват на хора, които са организирани и много отговорни. Изобщо не е изненадващо, че много професионалисти избират да носят съчетани по цвят бижута. Златни гривни и огърлици с подходящи обеци или пълен комплект перлени бижута казват на другите, че много се интересувате от тяхното мнение. Хората може да ви потърсят за съвет,  просто защото изглеждате толкова професионално и излъчвате някаква авторитарност.

Рециклирани бижута и/или бижута, направени с естествени елементи и камъни
 
Може би гравитирате към обеци, изработени от морско стъкло, огърлици, изработени от дърво и миди, или стари тюркоазени гривни, датиращи от 70-те години на миналия век. Може би обичате гривни с уникални елементи. Ако не цените нищо повече от ръчно изработени бижута, които ви напомнят за света около вас, тогава е много вероятно да сте любители на природата. Вашите дрехи и бижута може да включват ярки цветове, но определено оценявате земните тонове като океанско синьо и горско зелено. Вие сте земни, спокойни и много балансирани. Често само с присъствието си успявате да вдъхнете спокойствие и мир, така че хората гравитират около вас инстинктивно.
 
Останалите видове бижута и какво издават те за вас като личност - четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase