IStockphoto

Подмазвачите са хора, които се чувстват длъжни да печелят симпатиите и благоразположението на другите, особено когато гонят собствените си интереси. Такива хора обикновено са склонни да се нагаждат към всякаква среда и обстановка в службата, както и да се спогаждат с всякакви видове и типове шефове и колеги. Този тип личности умеят да се променят, да спестяват истинското си мнение и да премълчават чувствата си, когато са сред други хора в офиса, особено такива с по-големи правомощия от техните. Те са склонни да направят много, за да впечатлят всички на работното си място, така че другите да ги харесват и приемат добре, въпреки че често в намеренията им има корист. Тоест, тези хора предлагат помощта на своите колеги и шефове, но това е в замяна на тяхното уважение, одобрение и разбира се, възможности за повишение.

 
Вижте кои зодиакални знака са най-склонни да се подмазват в службата:
 
Рак
 
Хората от зодия Рак обикновено искрено се вълнуват от своите колеги и наистина ги е грижа за тях. Раците принципно са дълбоко загрижени за благосъстоянието на другите хора и са най-доволни, когато собствените им усилия са в основата на това някой да е по-щастлив и по-успешен в живота си. В този смисъл те често биват възприемани като подмазвачи в службата, тъй като винаги са готови да услужат или да се притекат на помощ на своите шефове и колеги. Ако показват същото поведение и към своите подчинени, значи поведението им наистина е безкористно, ако го правят само за висшестоящите, то имат скрити намерения.
 
Зодиите, чийто живот ще се промени драстично до края на 2022 г.

4 зодии, които се отнасят най-небрежно към здравето си
 
Лъв
 
Лъвовете може да изглеждат арогантни, но истината е, че правят всичко, за да хранят голямото си его. Те живеят с мисълта, че трябва да предизвикват възхищение и да получават комплименти от всички, включително и в службата. Те искат да бъдат хвалени и харесвани от своите шефове и колеги за тяхната оригиналност, комуникативни умения и новаторство. За да получат това признание, те са склонни да стават свръхуслужливи и да се държат доста приятелски и дори фамилиарно с всички в офиса. Често обаче чрез това поведение те всъщност гонят личните си интереси на работното място.
 
Дева
 
Девите са отлични в рационалния размисъл, оценката и отбелязването на дребните детайли, което може да помогне на колегите им да се чувстват по-малко отговорни в тяхно присъствие. 

Още от хороскопа и други новини от света на астрологията ще откриете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase