Снимка: Pixabay/un-perfekt

Есента е тук и е време да разнообразим визията си. Вече трябва да приберем цветните, шарени и весели бижута от лятото, колиета, гривни и обеци с морски мотиви, и да заложим на нещо по-изчистено, в земните тонове. Какви са тенденциите при бижутата тази есен, вижте какво смятат от американския "Cosmopolitan".

Флорални мотиви
 
Пролетта и лятото се свързват с цветята - тогава природата се събужда за нов живот и градинките са шарени, пълни с красиви растения. Но въпреки това, през есента ще са актуални бижутата с флорални мотиви. Залагайте на чокъри, гривни, пръстени и колиета, които са с цветя или флорални шарки. Може дори да носите обеци във формата на цвете. Брошките с цветя също са хит.
 
 
Земни/природни мотиви
 
Земните тонове винаги превземат есента - кафеникаво, бежово, зелено, сиво и т.н. Сега тези цветове отново са хит при бижутата, но залагайте и на природни мотиви - естествени камъни, черупки, дори миди. С тях определено правите впечатление и се сдобивате с елегантна визия. Залагайте на такива пръстени, колиета и гривни.
 
Чокъри
 
Много са актуални в последните 6-7 години и тенденцията се запазва и тази есен. Чокърите напомнят за ретро модата - те бяха хит и в началото на века. Може да вземете и най-старите си чокъри, както и да носите модерните версии на това бижу. Залагайте на черни кожени чокъри, на такива с камъни, на бели чокъри, на златни верижки за врата и т.н. Може да носите и тънки, и дебели чокъри.
 
Останалите и снимки - вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase