Снимка: Pixabay/dianka-d

Летният сезон настъпи, а с него освен по-топли дни и повече вълнения, се появяват и нови тенденции в света на бижутата. С какъв тип бижута ще изпъкнете на плажа, на летните купони и на разходките в парка? Вижте тенденциите, според американския "Cosmopolitan".

Верижки по тялото
 
Хит, който се появи преди няколко месеца и през лятото тази тенденция се запазва. От известни личности и модели по световни ревюта виждаме, че е много модерно тялото да е украсено с верижки и висулки. Това е перфектно за лятото, тъй като тогава носим бански, кроп топ, по-къси и разголени ризи и така верижките изпъкват повече - по голото тяло. С тях изглеждате сексапилни и уверени. Може те да са около корема, врата, кръста, ръцете.
Сребро
 
Въпреки че лятото се свързва с жълтото и златистото, през тази година на мода ще бъдат сребърните бижута. Среброто се завръща и е страхотна алтернатива на златото - отново стои изискано, елегантно, а и е подходящо за официални събития. Залагайте на сребърни обеци, колиета, гривни и т.н.

Блестящи чокъри
 
Чокърите се завърнаха на мода още преди 7-8 години, но сега при тях има един нов детайл. Не залагайте на кожени или обикновени чокъри, а потърсете такива, който са с блестящи камъни, висулки или брокат. Те са част от Y2K модата и с тях няма да останете незабелязани. Блясъкът е голям хит и в грима това лято. Комбинирайте тези чокъри и с потници с брокат или пайети.
 
Останалите и снимки - вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase