Продукти:
225 г бял хляб, нарязан на кубчета
675 г сирене чедър, настъргано
135 г шунка или бекон на кубчета
8 яйца
500 мл прясно мляко
1 щипка сол
1 щипка черен пипер
4 супени лъжици пресен лук, нарязан
Приготвяне:
Загрейте фурната на 180 градуса. Намажете кръгла тава за печене с мазнина. Поставете хлебни кубчета на дъното на тавата. Подредете върху кубчетата шунка или бекон. Поръсете с чедъра. Повторете, докато продуктите свършат. В голяма купа разбийте яйцата, млякото, солта, лука. Залейте останалите продукти със сместа. Печете за 40 минути или докато яйцата се стегнат напълно.
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase
fallback
fallback
fallback
Коментари Напиши коментар
11
?ица
преди 3 годиниРеитната у фурната с чесън.
10
Анонимен
преди 3 годиниЕгати спорът настава. Относно черния хляб у нас- няма да забравя едно изказване на собствениците на холандската хлебопекарна как всичкото брашно им е внос и затова там хлябът е по 10-12лв.- тук няма качество казаха хората. До нас има италиянска пекарна- отново брашното е внос. Иначе човекът долу е прав- италиянците изглеждат безупречно и живеят дълго, защото ядат качествено бяло брашно и изделия от твърда пшеница, пият хубаво вино, ядат качествени сирена.
9
до 13
преди 3 годиниСинът (студент 2ри курс) ми едно лято работеше в склад на западна компания, за да припечели някой лев. Работеше и извънредни смени и си докара за 2 месеца 6500лв..