Снимка: istock
fallback

Продукти:

225 г бял хляб, нарязан на кубчета
675 г сирене чедър, настъргано
135 г шунка или бекон на кубчета
8 яйца
500 мл прясно мляко
1 щипка сол
1 щипка черен пипер
4 супени лъжици пресен лук, нарязан
 
Приготвяне:
 
Загрейте фурната на 180 градуса. Намажете кръгла тава за печене с мазнина. Поставете хлебни кубчета на дъното на тавата. Подредете върху кубчетата шунка или бекон. Поръсете с чедъра. Повторете, докато продуктите свършат. В голяма купа разбийте яйцата, млякото, солта, лука. Залейте останалите продукти със сместа. Печете за 40 минути или докато яйцата се стегнат напълно.

Още рецепти вижте в Az-jenata.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

?ица

преди 3 години

Реитната у фурната с чесън.

10

Анонимен

преди 3 години

Егати спорът настава. Относно черния хляб у нас- няма да забравя едно изказване на собствениците на холандската хлебопекарна как всичкото брашно им е внос и затова там хлябът е по 10-12лв.- тук няма качество казаха хората. До нас има италиянска пекарна- отново брашното е внос. Иначе човекът долу е прав- италиянците изглеждат безупречно и живеят дълго, защото ядат качествено бяло брашно и изделия от твърда пшеница, пият хубаво вино, ядат качествени сирена.

9

до 13

преди 3 години

Синът (студент 2ри курс) ми едно лято работеше в склад на западна компания, за да припечели някой лев. Работеше и извънредни смени и си докара за 2 месеца 6500лв..

fallback