Снимка: YouTube
fallback

Мъж си купи нов автомобил с монети в китайския град Путян, предаде агенция ЮПИ, цитирана от БТА.

Магазинът за продажба на автомобили трябваше да затвори цял следобед, за да може персоналът да преброи сума, равняваща се на 11 хиляди щатски долара.

Представителството на "BMW" в град Путян в провинция Фуцзян публикува видео, на което се вижда как служителите използват всяка повърхност, включително пода, за да преброят монетите от над 10 големи кутии.

Бизнесменът, който ги донесъл, казал, че е спестявал монетите си и е решил, че иска да ги използва за покупката на кола.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

Анонимен

преди 6 години

Преди време, имах приятел, койот въртеше много сладкарници в училища. Децата масово плащат с монети. Моя човек имаше поне 25 000 лева на монети. Каза, че ако ги занесе в банката, ще му поискат почти 400 лева, такса, за да ги преброят и внесат. 2 години се разлащаше с нещо монети. Викахме му Жеко Кисията. Хубавото бе, че никой от данъчното не искаше, да му прави проверки ...

32

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 15 -Никъде не съм написал, че е неотменна. Това е такса, само ако служители на банката ги броят. Явно на фирмата ще им излезне по-евтино техни служители да ги преброят, щом като са взели такова решение.Написал си че е НЕОТМЕННА за банката !!!!!!!!!!!!!!!А нали фирмата като ги занесе в банката, банката ще я начисли ПАК /щом банката винаги я начислява/ !!!! Какво смяташ че ще ги прави фирмата тези стотинки ? - Пак ще са в банката... - нищо че фирмата ще ги преброи безплатно...

31

Китаец

преди 6 години

В Китай има 2 фабрики на БМВ, като годишно произвеждат 450 000 автомобила. Продават се на народни цени, без да ти свалят две кожи от гърба. Освен на БМВ има и Тойота, Хюндай, Мерцедес, Буик, ФалВе груп и т.н.

fallback