Снимка: iStock/Rawpixel

 През всяка година и дори всеки различен сезон се появяват нови тенденции в тоалетите, грима, обувките, прическите, чантите, бижутата, маникюрите, аксесоарите. Но това важи и за татуировките. Много хора избират татус, който описва същността им. Но ако искате да сте модерни, вижте кои са най-хитовите татуировки тази година, според "Pop Sugar".

 
Уестърн мотиви
Уестърн филмите са вечна класика, а Уестърн модата при дрехите и обувките е хит от няколко години насам. Сега това се пренася и върху татуировките. Уестърн дизайните при татусите сега стават много популярни и всеки татуист прави своя собствена версия. Актуални са каубойски ботуши, коне, каубойски шапки, дори образ на каубой - с типичното му облекло и пистолет.
 
Микро сърца
Изчистените маникюри и дрехи също са модерни в последните няколко години. Но минимализма завладява и татуировките. Ако преди хит са били огромни татуси - надписи, рисунки, картини, сега са актуални минималистичните дизайни. По-конкретно в момента голям хит са малките сърчица или т.нар. микро сърца. Може да бъде изрисувано миниатюрно сърце на някой от пръстите на ръката ви, например. Малко сърце на рамото или врата също е подходяща идея. Тези татуси трябва да са на деликатно място.

Тигър
Сега е годината на Дракона, но друго животно завладява света на татуировките. Ако искате животинска татуировка, сега най-модерно е да си татуирате тигър. Може да е само лице на тигър, може и да е изрисуван целият тигър, с всички детайли по тялото му. Някои татуисти опитват да изобразят и ръмжащ тигър. Тази татуировка е за хора, които са амбицирани, искат да покажат и дадат най-доброто от себе си, не се предават лесно, преследват мечтите си.
 
Останалите и снимки - вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase