Снимка: bgonair.bg
fallback

В този момент, докато пиете следобедното си кафе, напреднала извънземна цивилизация може да се опитва да се свърже със Земята. Така твърдят учени и търсят отговори на странни явления.

Тук ли са вече извънземните? Идвали ли са на нашата планета гости от бъдещето или от други галактики? Има ли паралелни светове? А живот на Марс, след като там беше открита течаща вода? Мистериите, хипотезите, научните предположения бяха основна тема в предаването "Днес" по Bulgaria ON AIR.

Според екипа на списание "Осем", в което се разглеждат темите за извънземните, други цивилизации със сигурност съществуват. Има стотици видео материали, които показват наличието на извънземен разум.

"Все повече странни неща се наблюдават в Космоса, откакто технологиите се развиха. Вчера бяха показани интересни видеа от мексиканските колеги, които са една много мощна уфологична организация с широка мрежа, която им доставя материали от цял свят. Разполагат и с видеа от МКС, където се виждат светли обекти, някои от тях с огромни размери, джижещи се с невъобразима скорост. Със сигурност нещо странно се случва около нас", коментира Женя Милчева, отг. редактор в списание "Осем".

По думите на Милчева хората са отворени за дискусия, защото може би много от тях са виждали необясними неща в небето и чакат науката да им даде отговор. Колкото и да се развива науката обаче няма как да даде всички отговори, смята тя.

"Човекът е любопитно и пътуващо същество. Това е осъзната потребност да си разширява ареала, в който живее. Затова човек ще пътува и в Космоса. Това е по-скоро добро, отколкото лошо. Комуникацията между цивилизациите би била обогатяваща", обобщи Женя Милчева.

Главният редактор на списанието Ганета Сагова също е убедена в съществуването на извънземни и разказа история, която се е случила в Бухово до Кремиковци.

"Странен мъж, който не изразявал никакви емоции, се качил в автобус и започнал да говори с шофьора. Заговорил му за лични неща, свързани с бъдещето му и водачът на автобуса дори се уплашил. Прибрал се след дълга смяна, легнал си, но леглото му се вдигнало. Жена му също потвърждава, че е чула шум и проверила какво става. Тогава обаче леглото отново паднало на земята. Има много такива истории, които нямат обяснение", завърши разказа си Сагова.

В предаването "Днес" бе показана история на още една жена, посетена от извънземни.

"Лягам си една вечер и през нощта усещам присъствието на едно човече, зеленикаво-кафеникаво на цвят, с големи очи и с продълговато лице. Идвайки към мене, ми хвана ръката и усетих разрез. Събудих се и видях кървава линийка, отидох в банята, но не можах да я измия и заспах. На сутринта отново видях кръв. Приех, че в съня ми нещо е станало. Разказах на колегите в офиса и на слънчева светлина видяхме малки шевчета при разреза, все едно ми е направена операция", разказа жената за близката си среща с непознат вид.

Според уфолога проф. Стамен Стаменов не само има извънземни, а те са и няколко вида. Казва и, че като дете е бил дори на извънземен кораб и същества от друга цивилизация са вложили в него много важен информационен масив.

"Има най-различни типове извънземни. Има такива, които ни мразят и искат да ни унищожат. Причината е, че искат планетата, но без нас да ни има. Това обаче няма да стане, защото има и извънземни, които са високоразвити и ни пазят", обясни той.

По думите му не трябва да се плаши обикновения човек с тази информация, а да му се посочи истината.

Според уфолога има много посещения на Земята от други измерения, много по-развити от нас технологично и научно. Проф. Стаменов изрази и хипотеза, че малайзийският самолет е отвлечен от извънземни и това не е случайно, защото на борда му е имало учени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Ангел до 34

преди 8 години

Човече заблудих се, че ти дадох + но като продължих да ти чета коментара и бях потресен от глупостите ти .Хитлер наистина прави летящи чинии в отчаян опит да стресне наближаващата го коалиция.Но творенията му се оказват един инженерен провал и по никакъв начин не могат да се мерят със самолетите .Нацистките летящи чинии(име на филм) все още дават хляб на заблудените фенове на конспирациите като теб!

24

Warhammer 40 000

преди 8 години

извън земни НЯМА лично ЕКСТЕРМИНИРАХ последното

23

Анонимен

преди 8 години

" Не пипай тази книга " може да се изтегли от " Моята библиотека " .

fallback