25

Ангел до 34

преди 8 години

Човече заблудих се, че ти дадох + но като продължих да ти чета коментара и бях потресен от глупостите ти .Хитлер наистина прави летящи чинии в отчаян опит да стресне наближаващата го коалиция.Но творенията му се оказват един инженерен провал и по никакъв начин не могат да се мерят със самолетите .Нацистките летящи чинии(име на филм) все още дават хляб на заблудените фенове на конспирациите като теб!

24

Warhammer 40 000

преди 8 години

извън земни НЯМА лично ЕКСТЕРМИНИРАХ последното

23

Анонимен

преди 8 години

" Не пипай тази книга " може да се изтегли от " Моята библиотека " .

22

Анонимен

преди 8 години

Сидни, а с тебе някой иска ли да се свърже? Ае бегай обратно при аборигените.

21

Дадада

преди 8 години

Като отидеш на Пайнер клуб, след 5 чаша евтина ракия, човек веднага разбира , че попаднал сред извънземни: косите им хвърчат, ноктите им падат, силиконите търчат, зъбите им штракат, устните надути.... Страх, мамка му, страх

20

Анонимен

преди 8 години

Какви глупави въпроси задсват учените. Извънземните още 1989 година кацнаха в центъра на София и подскачайки като гумени топки на едно място осъществиха връзка с глупаците от БГ.

19

ИЗВЪНЗЕМНО

преди 8 години

тук смеее тук смеее гледаме ви сайраа бе малуумници

18

Имало да пати

преди 8 години

Та извънземни има ,сигурен съм,всяка вечер си лягам с едно такова,жена ми е .Има извънземен характер ,а ме лъже че е кореняк софянка.Само са я пратили да ме изследват и да ми съсипат живота.

17

абв

преди 8 години

Извънземни има, но просто чевечеството не е подготвено за контакта. Американците откровенно казаха, че увеличават бюджета на НАСА, което до 15 години ще е предпоствавка за осъществяване на контакт - това е официално изявление. Наблюдавайте също колко зачестиха материалите за извънземни във всякакви международни медии, просто ни подготвят.

16

бай Петко

преди 8 години

Драги читатели, напишете в гугъла "Тайните на третия райх" и четете.

15

Анонимен

преди 8 години

Отворете умовете си.Не се затваряйте и не мислите само за насъщния.Представете си ,че се телепортирате,че комуникирате телепатично,че се разграждате на съставните си молекули и се преоформяте в друга галактика.Нашето поколение мечтае затова,но утре и това ще бъде факт.Вярвайте в чудеса,та нали самият живот е чудо-фантастично и необяснимо.

14

бай иван

преди 8 години

аз след 4-тата ракия съм установил, че не само срещам извънземни, ами и споря с тях. един път дори ме биха.

13

чукча

преди 8 години

ufo bg ,има доста интересни неща за тези които се интересуват.Но наиситна за 30-40 години има много голям технологичен скок,който няма как да се обясни.Просто спиш си ти и на другата сутрин измисляш супер малък чип,или памет която се събира в дланта ти,а преди за същата тази памет бяха необходими размери колкото фризер,та така драги невярващи.

12

Анонимен

преди 8 години

Скоро пристигат. Само Сирия да падне и ще дойдат. Те почнаха на рояци, но скоро ще дойдат на тумби.

11

АЗ

преди 8 години

ТО НЯКОЙ И ДЕВА МАРИЯ БИЛИ ВИЖДАЛИ...ДРУГИ ПЪК СЕ СМЯТАТ ЗА НАПОЛЕОН....ТРЕТИ СИ ГЛЕДАТ ПОЛТЪРГАЙСТ В КЛАТКА ...АБЕ ВСЯКАКЪВ НАРОД ИМА....САМО ДА ПОСЕТИТЕ КАРЛУКОВО ДА ВИДИТЕ ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС

10

ф

преди 8 години

ми то хубаво, че взеха вече да се показват ама тази чиния ми изглежда малко старичка .. сигурно е втора употреба и стелт опцията нещо се дъни... :)

9

антихрист

преди 8 години

ние сме навсякъде близо до хората

8

макето

преди 8 години

абре цели векове ората не беха измислили нищо по сложно от волската каруца и колелотося за 15-20 годин така напредна технологията че не ми се мисли та демек или ся сме ного умни а прабулгарите *** или па тия технологий падат от небето

7

извънземното

преди 8 години

купих си пакет прах за пане и ми се падна екскурзия до екзотична планета. дойдох тук да видя как е, но много екзотично ми се видя. да не кажа направо извънземно. накупих си малко сувенири и отлитам със следващата совалка. айде ***, чао. да се развивате още викам.

6

XXX

преди 8 години

И аз като пия пет толеми домашни ракии и като се опитам да си легна и леглото се премества. Но не знаех, че го местят извънземните, мислех че е жената.