Наемател на пъб в лондонски квартал извикал по спешност полицията в града, за да сигнализира за взлом в заведението си, предава агенция ДПА.

Мъжът чул посред нощ как някой пуска тоалетните казанчета в заведението и не отишъл да провери шума, а изчакал идването на патрулиращите полицаи, които били съвсем наблизо.

Заедно с органите на реда наемателят отворил заключената врата и детайлно претърсил всяко ъгълче в заведението. За съжаление търсенето се оказало напразно – сякаш в заведението нямало никой.

Изплашеният до смърт наемател продължавал да бъде сигурен, че не се е объркал за шума от казанчетата в дамската тоалетна, но след като в бара нямало взлом и всичко било наред, полицаите нямали повече работа там.

Изведнъж невидима ръка отново завъртяла кранчетата и шуртящата вода накарала и униформените да се разтреперят. Видимо уплашени, пазителите на реда и наемателят излезли от бара, където били заснети от любителска камера, а кадрите били излъчени по телевизията.

Едно е ясно – барът вече не се нуждае от реклама. Само за ден след случката десетки журналисти и почитатели на окултизма и мистиката са посетили заведението в очакване на новата поява на „тоалетния дух“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase