270

ВСУ методично чисти

преди 9 месеца

Украйна от руски терористи

269

...

преди 10 месеца

Русоблядките много коментират, че американския народ не искал война, не знам си колко % са били против войната. Я коментирайте колко % от руския народ иска тая война и реално я подкрепят.

268

Случаен минувач

преди 10 месеца

Все повече започва да намирисва на ТСВ. Надявам се, че здравомислещите хора няма да допуснат това да се случи. Но и американците трябва малко да смекчат тона. Ясно е за всички, че ако не подкрепят Украйна, режимът на Зеленски ще падне бързо.

267

Itso

преди 10 месеца

Накрая ще стане така, както каза Хенри Кисинджър в началото на войната - че за да приключи Украйна трябва да е готова да се раздели с територии. Британската империя навремето така е решавала регионални конфликти в границите на империата, когато започват да назряват британците дазделят територии, така направиха с Индия, която разделиха на 3 държави - Пакистан, Бангладеж и Индия за да разрешат конфликти на религиозна основа.

266

Анонимен

преди 10 месеца

Каква контраофанзива? За 2 месеца урките изгубиха 40,000 и нищо не направиха.

265

Анонимен

преди 10 месеца

Чрез Настъпоидната настъпателна офънзива УКР войска настъпи около 80% от мините, а когато хукнаха обратно към сталтовата позиция настъпиха отново 80% от неизбухналите мини. При 100 заложени мини и 100 атаканте възвръщанте войници настъпателно са възплеменени 96 мини и само 4 войници са ост живи. Съответно ако офанзивата е била от 100 000 войници само 4000 са останали живи. Зехлюнски, АтентатПревратът иде.

264

Анонимен

преди 10 месеца

Ако Украйна победи Русия, значи България може да победи Турция. Долу математиката, да живее фантазията.

263

АНГЕЛ

преди 10 месеца

Украинския фронт е пред разпад. На няколко места по фронта Руснаците готвят щурмови юмруци и във всеки один момент могат да получат заповед за контранастъпление което ще приключи чак във Киев където ще фръкне на Зелката главата !

262

Анонимен

преди 10 месеца

Ясно е че Зеленски няма полезен ход, освен да се кандидатира за президент на САЩ от демократичната партия

261

Анонимен

преди 10 месеца

Еее ми не е честно пък! Тъкмо свикнах с медийните лъжи и сега......

260

Bormann

преди 10 месеца

Усс.райна потъна при рибите и повлече нато с нея...... Мир на праха на покойните :))

259

Анонимен

преди 10 месеца

"Днес.бг са манипулатори!Оригиналното заглавие на СНН не е закъснялата , а ЗАКЪСАЛАТА (ЗАСТОЙНАТА) контраофанзивата.Смисълът е че е доникъде ...Или редакторите не знаят английски или умишлено пускат фалшиви заглавия !"_____________ Освен, че не знаят английски и не могат да пишат грамотно на български, не могат и да четат. Пуснали са през гугъл-преводач текста, и разбрали-недоразбрали, изпляскали закъснялата вместо закъсалата. То това четене с разбиране някъде в 3-4 клас се усвоява, ама нейсе...

258

Анонимен

преди 10 месеца

До 307В същата статия на CNN се казва че според проучване направено по поръчка на медията ,55% от американците искат Конгреса да спре по-нататъшната помощ за Украйна.///Американците по принцип не подкрепят нито една война.Дори бяха против участието в ПСВ и ВСВ.

257

Mda

преди 10 месеца

Днес.бг са манипулатори!Оригиналното заглавие на СНН не е закъснялата , а ЗАКЪСАЛАТА (ЗАСТОЙНАТА) контраофанзивата.Смисълът е че е доникъде ...Или редакторите не знаят английски или умишлено пускат фалшиви заглавия !

256

Анди Буленко

преди 10 месеца

И на децата вече е ясно че укрите не моат се мерят с рашките и ще ядат мноого бой. Но форумните диванни експерти разбира се ще ви кажат тъкмо обратното. Ама човек трябва да умее и да разсъждава логически а не да се поддава на пропагандата, която е тотално подвеждаща.

255

Анонимен

преди 10 месеца

Да се избиват колкото искат. Един народ в 2 държави, това да не са англосаксонци.

254

Анонимен

преди 10 месеца

Амииииии...... Ча как така от днес закасня? Нали до вчера къртеха мивки?!?

253

До Мълдър

преди 10 месеца

Светът има още по-малко нужда от безpoдници като теб.

252

агент Мъдлър ЦРУ

преди 10 месеца

Какво искал Путин, никой не го интересува, пич. Ние не можем да се съобразяваме с всеки. Нато да ги удря, дано изчезнат тея ручляци. Светът няма нужда от тях.

251

Анонимен

преди 10 месеца

Путин не я е вкарал украйна сама се вкара с помоща на запада . Президента Порощенко каза в одеса 2014 вашите деца ще стоят в подземията и няма да ходят на училище и куп други простотии ,още преди да са почнали някакви бойни действия ,та дори и да е имало това е безумие да се говори от президент, минали сме по този път макар и не толкова страшен