105

ХФ

преди 1 година

С това си поведение Възраждане ще отидат в архива, както стана с Волен. Самозабравиха се нещо.

104

Анонимен

преди 1 година

Налага се Христо Иванов да си сътрудничи с Делян Пеевски ако иска ако не иска да прави каквото иска все тая.

103

Анонимен

преди 1 година

Моля сорросоидните трролове да не раздават морал защото нямат право на това. Правителството се създаде по крайно аморални съглашения и подбуди с любезното съдействие на Посолството. Нямате право морал да раздавате !

102

Анонимен

преди 1 година

Честито на избирателите на Възраждане, Пеевски е член на конституционната комисия с тяхна помощ, които излязоха за да свалят кворума. Те са продукт на ДПС и мръсните им пари.

101

Анонимен

преди 1 година

квесторите за какво са, да слагат каските и да ги извеждат. Видяхме ги колко 50 човека бяха на протест, смешници

100

Анонимен

преди 1 година

Възраждане, пумиарите на Бойко и Пеевски. За колко пари става въпрос?

99

Анонимен

преди 1 година

Вижте истинското лице на Възраждане клети ми хора. Мълчаливото Възраждане. Страхливото Възраждане. Такива ли са и гласуващите за тях? Питам ви? Имате ли очи да видите? Изпратени в парламента срещу заплата да се правят на клоуни и да отказват да работят.

98

Анонимен

преди 1 година

Не позволихте на ПП да се опитат да променят нещо в държавата. Всичко ще се върне по старо му. Успяха, те успяха. Чрез жестокото си плюене месеци наред и създаването на един куп партии-бушони, като ИТН, Български възход, Възраждане и други за отклоняване на гласове и обуркване на хората. Те просто успяха. Ще има отново крадене, крадене и крадене. Много глупав народ. Все повече хора, ще напуснат. Е тогава кой ли ще ви плаща пенсиите и държавните заплати?

97

К.С.

преди 1 година

Във всяко българско предприятие има ежедневни скандали, но работния ден не се спира. Принципа е много простичък, скандалджиите се гонят. Защо парламента да не ги изгони и да продължи работата си ? За какво им плащаме на депутатите? Костя и компания решили да си правят на интересни и на побойници. Добре, изгенете ги днес, утре,... всеки ден в който не се дължат нормално? И това да важи за всеки един.

96

ВСИЧКО Е НАГЛАСЕНО

преди 1 година

БОЖАНКОВ Е ***.НА НЕГО СА МУ ПЛАТИЛИ ДА СЕ ПРАВИ НА РАМБО ПРЕЗ КУПОННАТА СИСТЕМА. НЯКОЙ ДА МУ КАЖЕ, ЧЕ НЕ СЕ НАМИРА НА В БЛАТОТО НА СЕЛО.***

95

Анонимен

преди 1 година

Тоя бokлyк Копейкин и шайкaтa му докога ще бъдат търпени! Ще ги порицават...все едно сме в детската градина..малко бой и извън парламента!

94

гражданка

преди 1 година

......"В крайна сметка работата на НС днес приключи предсрочно."- АЗ КАТО ГРАЖДАНИН НА РБ питам: Тези нали са на заплата, нали ние народа сме им работодатели....След като предсрочно се прекъсва работния им ден - се пресмята и заплатата....нали така....Простичко, като боб....Еми малко етика и култура се иска бе Господа и дами-народни избраници

93

Анонимен

преди 1 година

В момента никой освен ШИШИ не може да спре КАСКЕТА.

92

Анонимен

преди 1 година

Е г-жа Нинова вижда ли какви ги беше събрала до себе си, Божанков, Рашков и пр.

91

Неразбрал

преди 1 година

Вярно ли е, че Божанков притежава заложна къща, за да обслужва малцинствата, както и пункт за вторични суровини, в който са изкупувани крадени релси от БДЖ?

90

Анонимен

преди 1 година

Абе тия всеки път вдигат скандали, за да могат да си тръгнат по-рано от работа. Не им се седи до края на работния ден.

89

1

преди 1 година

Това НС трябва да бъде разтурено!То е незаконно и неморално!

88

Анонимен

преди 1 година

Щою не го вкарват Възраждане, да гласуват против не да си траят!

87

До Тихомир

преди 1 година

Тихомирчо- ТИХО бате. Шеф на данс е друго, и простестите не са били платени, тези дето бяха в негова защита бяха платените. И няма той да ти сменя конституцията, защото не я сменя един човек. Всяка една партия може да се отдръпне, когато не и хареса и всичко приключва.

86

Анонимен

преди 1 година

Те *** изобщо не са се включили в гласуването и така гласовете са излезли колкото трябва