ИИИИ, как? Преди коронавируса е имало хора? Ама ваксинирани ли са били, та чак и сирене си правели? Аз от неваксинирани сирене не ща, само от ваксинирани пия сирене.
На схемаджиите от "Исторически парк" май съвсем им изгасна клиентелата от наивници покрай Covid и сега отчаяно се опитват да привлекат внимание. А този "фест" да не би случайно да има вход? Че такива неща много обичат да пропускат да споменават от парка.
Не ми трябват рецепти от преди 500 години достатъчно е сиренето да е по БДС от татово време тогава храната беше истинска.
Еееее и медът ли е по рецепта отпреди 500 г бе, щото в нашто село пчелите сами си го правят, та да им кажем тая рецепта де...Инак, сиренето-за домашното приказвам, и преди 1000г и сега, си е едно и също.То зависи от млякото, а то пък-какво е яла кравата, овцата или козата.Та тоя Толуп-Паша, да не е хранил кравичката с трева отпреди 500г бе? Ама нека бе, на хората им трябва някой да ги гъделичка за здраве и да си мислят, че сиренето ще им го докара...Рахата е здравето-нищо друго!
Сиренье от кожен тулум, това ще е голем деликатес, не ще и дума! Няма да се учудя ако наистина го докарат на мирис и вкус като смегма.
Сирене по рецепта от преди 500 г. представят на фест край Варна