Как на никой не му дойде на акъла да каже, че краставиците се пръскат с отрови против какво ли не и след това се продават преди да премине карантинния период. Но иначе чесъна и лука - едни от най-полезните природни лекарства са толкова "вредни".
Ако ще си даваме такива съвети, вместо да затегнем контрола, значи имаме едно министерство и една агенция, които само ни харчат парите на вятъра.
На пазара няма производители, всички са прекупвачи.А салати, марули и спанак просто не ям. Вместо спанак, на село има чист лапад зад къщата ,където няма какво да ги замърси.
купечките са скъпи ама за сметка на това пуни с химиядомашните са ми без паре убави па и козите ги аресват по един лиген не им стигаза мезе не ги признавам ного ного един пушен бут свински или па печено ягне си е мезе за мажеай наздраве
И представете си - това са зеленчуци, които ни се препоръчват за здравословно и лечебно хранене...Контрола трябва да е на сергията - продава зеленчук с наднормено съдържание на нитрати, конфискува му се стоката и му се взема разрешителното за сезона.Дава му се научи как да се отглеждат зеленчуци, явява се на изпит и тогава отива отново на пазара.Защото за всеки занаят в страната са необходими някакъв минимум знания, за да излезеш на пазара.За себе си да ги произвежда както си иска!!!
Накисвайте марулята! Пълна е с нитрати