Снимка: Булфото

Разследващите проверяват записите от три видеокамери, които са в близост до мястото, където вчера бе убита началничката на кабинета на пазарджишкия кмет Татяна Стоянова. Това съобщиха от пресцентъра на прокуратурата. Оттам уточниха, че пиарката е била простреляна с шест куршума.

Още по темата
В началото беше съобщено, че те са два, по-късно кметът на Пазарджик съобщи, че куршумите са пет.

От прокуратурата съобщиха, че предстои да се извърши балестична и ДНК-експертиза. Ще бъдат предприети и претърсвания и изземвания в жилището и в служебния кабинет на жертвата. Планира се разпит на свидетели и установяване на лица от близкия кръг около жертвата, за да се изяснят евентуалните мотиви за убийството.

Ще бъде направен и оглед и аутопсия на тялото на жертвата.

Прокуратурата припомни, че Татяна Стоянова е простреляна на входа на гаража си, след като е паркирала автомобила си и се е насочила към входа на жилищната кооперация, в която живее.

Засега не са открити очевидци на престъплението. Не са установени и лица, които да са чули изстрели или други необичайни шумове. Сигналът на телефон 112 е подаден от съседи на убитата, около 18,40 часа вчера, които са видели тялото, докато са се прибирали към дома си.

Както Dnes.bg писа, вчера 34-годишната Татяна Стоянова е дясна ръка на кмета на Пазарджик Тодор Попов. Днес градоначалникът даде емоционален брифинг, на който през сълзи попита как може да се убие човек като куче.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase