Снимка: Булфото

Убийството на началника на кабинета на кмета на Пазарджик Татяна Стоянова е извършено професионално, със заглушител. Според една от версиите застреляната вчера 34-годишна жена е била следена, а покушението над нея е било планирано, съобщи БНР.

Както Dnes.bg писа, Стоянова бе убита с два куршума в тила снощи. Убийството е станало пред дома й, докато е паркирала автомобила си. 34-годишната жена се е прибирала да празнува именния си ден.

Още по темата
В момента се работи по всички версии и не се изключва нито една – от политическо или икономическо убийство, до заплетени лични отношения, предава още кореспондентът на БНР от Пазарджик. Разследващите правят втори оглед на местопрестъплението, ще се направи оглед и в дома на Татяна Стоянова.

Все още няма заподозрян извършител.

Убийството е станало в оживен район, в пиков момент, в близост до магазин, пълен с клиенти. Никой обаче не е видял престъплението и убиеца. Трупът на младата жена е открит по-късно от нейни съседи, които са се обадили на телефон 112.

Татяна Стоянова е шеф на кабинета на кмета от 2007 година, когато Тодор Попов печели първия си мандат. Тя беше и координатор и говорител на всички основни звена в администрацията на община Пазарджик. Хора от общината я сочат като "дясната ръка" на градоначалника.

Убитата дълги година е била журналист. Тя не е семейна и няма деца

Още вчера говорителят на полицията в Пазарджик Мирослав Стоянов обяви пред Dnes.bg, че жертвата не е подавала сигнал, че се страхува за живота си или че има някаква опасност за нея.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase