54

Анонимен

преди 9 години

STOLIZATA NA ROMITE I ROMSKIAT KMET IMAT SAMO TRI KAMERI.

53

Човек-куче

преди 9 години

Вярно е,че човек не се убива като куче,ама какво ще правиш,ако този човек те ухапе по жестоко и от най-свирепото куче, а сега случаи такива мнаго.

52

Ще

преди 9 години

това и онова ЩЕ направят много ЩЕ е в БГ е така всяко чудо за три дни до следващото такова а резултати ............

51

:-D

преди 9 години

,,БалЕстична''? Неграмотници!Ама чак сега ли се сетихте да й претърсите кабинета, или дадохте два дни на кмета да си прикрие следите?

50

банкеръ

преди 9 години

Тая мома с 600 лева заплата как си плаща кредитите.Според мен не е убита заради дългове,мъртвец пари не връща.Просто си е поискала рушвет от неподходящ предприемач.Убива се човек дето има да взима.

49

засегнат

преди 9 години

Сега господин кмета ше 'лъска' бастуна с лявата ръка....

48

буля Сертовица

преди 9 години

Абе вие майтап ли си правите с нежния пол?!Ако чаках Сертов ДАНС,МАНС интерпол и некви други да го фащат сега немаше да вие като *** дето съм го била кат маче у дувар и му натроших канчето , довляках чак от Гръцко дето беше избегал нещастника.Аз и либовници бием,ама чак да ги стрелям.......

47

Бг тактика

преди 9 години

В Бг системата е никои не взима подкуп лично, а има негов човек следователно: Полицай - Човек на полицая(КАСА) - Подкупващ или рекетиранСъдия - Човек на съдията (КАСА) -Подкупващ или рекетиранПреподавател университет - Човек на преподавателя наричан Кмет (КАСА) - СтудентИ ТАКА ЦЯЛАТА СТРАНА>>>>Е тук случая е :КМЕТ - Човек на кмета(КАСА)- Подкупващи или рекетирани фирмиСледователно престъплението е или от КМЕТА или от Фирмите търпяли рекет...

46

анонимен

преди 9 години

като няма правосъдие народът взима нещата в свои ръце ами банкерката от бургасникой не обърна внимание на военния който я застреля че го е изнудвала същото е и тукапоръчките в общината минават през нея и след това при кмета няма нищо случайно на тозисвят

45

G

преди 9 години

34-годишната Татяна Стоянова, за тези години с тия апартаменти и джипове, направо си е изтъркала зъбите от сви.........ки. Ама тя е пробивна и способна за това е на тоя (Х).

44

Бонус

преди 9 години

Тази не е ли "КАСАТА" на кмета Попов? Не е ли тази която прибира процента от обществените поръчки и превежда парите от рушвета по сметки на кмета на Пазарджик?

43

Анонимен

преди 9 години

малка спретната къщурка, с двечки джипчета отпред...

42

Анонимен

преди 9 години

либовна история.много патроне гръмнал рогоносеца.Така гърмят само малкопишковци комплексари с джипове-назначени капиталисти!

41

някой

преди 9 години

Със заплата на пиар в кметството никой няма да и даде кредит за такава къща и такъв джип, дори и да и дадат вноската няма да е малка, а това иска и поддръжка. А колкото до това колко е кадърна - пиар в общината, точка.

40

рори

преди 9 години

тя дясна ръка на кмета ,а майка и директор на жилфонд в града ама са се уредили

39

mm

преди 9 години

До повечето,които се питат откъде е джипът и къща.Защо си мислите,че тя е била некадърна като вас и не може да пробие в живота?Може да е на кредит,както много други българи,може от родители,,всичко е възможно,,,А и докато не се разбере нещо конкретно по случая,проявете малко уважение,,,като към починал човек,,,

38

Анонимен

преди 9 години

но след балЕстичната експертиза ще се определи прима балерината

37

Отвори си ушите!

преди 9 години

До някой, Вчера министър Вучков, каза, че: 47 134 са общо служители в МВР! От тях: 35 531 са пожарникари и полицаи, а 11 603 са администрация!Така, че без спекулация: не са 65 000 полицаи! Аман от манипулатори!

36

Анонимен

преди 9 години

кмета риве понее се стресирга да не е следващия. Тодоров ден се задава.

35

рори

преди 9 години

да бе мирно седяло не би чудо видяло , ей колко е вярна тая поговорка