358

До 359

преди 2 месеца

Човече,обадете се на съседите да извикат линейка,изглежда получавате инсулт,пишете несвързано и с много грешки..!

357

Анонимен

преди 2 месеца

Украйна е една фашистка държава. Наскоро освободителната руска армия откри около Луганск лагер подобен на концентрационните нацистки лагери с клетки и стаи за мъчения на рускоговорящи хора.

356

Анонимен

преди 2 месеца

До 356 Как определяш коя държава е измислена и коя не? Явно украинците не щат да са поробен нарот като бурятци и туваши например.

355

Анонимен

преди 2 месеца

странен феномен, та нали в Крим се развяваше украинското знаме

354

Руската федерация

преди 2 месеца

Притежава изключително по опасни оръжия от атомните,които са на автоматичен режим и се изстрелват сами от прецизен компютър със сензори за само насочване към целта на заплаха и нямат никакъв блокаж за спиране.Кой разбрал,разбрал.КОЙ не разбрал ще го информират в CNN.

353

Анонимен

преди 2 месеца

Крим е доста по-далеч от Киев отколкото Белгород.

352

Анонимен

преди 2 месеца

Никакви пари и никакви оръжия могат да помогнат, ако Русия започне да удря по укротерористите както Израел в Газа. В момента тази измислена държавичка, която вече остава без население, съществува единствено благодарение на милостта и благородството на Русия и на Владимир Путин.

351

Блатните ОРКИ

преди 2 месеца

Да почнат да слагат гагариновци в ракетите като са им толкова много и да направят един голям хубав десант и за три дня Киев взяли

350

Анонимен

преди 2 месеца

"Руснаците винаги идват за своето" - Бисмарк. "Русия не започва войни. Тя ги завършва"

349

Скучно и точка

преди 2 месеца

Нека трупат колкото си искат ама досега с ракети никой не е завзел НИЩО :У

348

Анонимен

преди 2 месеца

Блатушките винаги почват с мания за величие и винаги свършват с купони за храна

347

Анонимен

преди 2 месеца

Супер че цар Оркин спечели! така разпада на рашистан е гарантиран и пак ще минат на купони за храна крепостните асвабадители които много държави са асвабадили само своята НЕ мухахахахах

346

82-ОМБР

преди 2 месеца

Крокус сити парти 2 ;))))))

345

Анонимен

преди 2 месеца

Новина, която Днес бг няма да ви съобщи - Украйна [вече] също разполага с ядрени бойни глави. Не са много. Достатъчно са. Предупредени сте.

344

:)))))))))))

преди 2 месеца

мдааа! имаше един други свръх звукови рашистански ракети! кинжал им викат рашистанците инак са си джобна ч.кийка! не за друго ами те ги взеха на въоръжение 2018г и се оказа,че технологията пейтриът на американците което е на над 50г и ги сваля като топъл хляб! та сега ше се види и тези свръх мега звукови ракети с 1500Мах скорост дали и тях няма да ги свалят, даже по добре от джобните ч.кийки! :))))))))))))

343

Боби

преди 2 месеца

До Анонимен 338 РФ анонсира нов боеприпас планиращ. 500кг от 3 части челна , Крило и задна част. Ако стрелят по пехота предния е осколъчно фугсен а задния касетъчен(бррр). Ако стрелят по летище два касетни. Ако стрелят по Бункери предния е бункер бъстер задния Термобар. А Ако трябва да се стреля на голямо разстояние предния модул е примерно касетъчен а задия е допълнителен двигател и обсега от 50-70 става 300-400км - Това покрива всички потенциални летища. А има и класически крилати ракети.

342

Анонимен

преди 2 месеца

Спокойно, пейтриът ще свали руските перални, нали така? Великата НАТО-вска армия напредва, вече превзе Крим. контранаступа с Абрамси, Леопарди и СТрайкари няма как да се спре..или бъркам нещо хахахах Европедерунгелите повтарят една лъжа 1000 пъти и се надяват тя да стане някак истина!

341

Щирлиц

преди 2 месеца

Значи ще достигнат и до американската губерния България.Дано улучат Парламентчето,когато е пълно.

340

Не бойте се де !!!

преди 2 месеца

Какви ракети - това се хвърчащи перални. Нали така ???

339

Анонимен

преди 2 месеца

Събудиха ли се жалките форумни уркофили?!?