378

Attenzione!

преди 2 месеца

Русия има ресурса да унищожи света, и то няколко пъти

377

АНГЕЛ

преди 2 месеца

Невярвам да си хабят цирконите за град останал почти без ПВО. Останаха им само няколко патреота и патроните за тях свършиха отдавна. Нарочно казват че са Циркони за да не изглежда жалки в учите на западната пап.лач. Оня ден Кулеба си скубеше косите - Дайте ни проклетите патриоти подяволите.

376

до376

преди 2 месеца

То щото патриота ги сваля кат гургулици, та за това укрите толкова са се притеснили, хахахаха смехурко.

375

Анонимен

преди 2 месеца

А кво става с контранаступа, върнаха ли вече Крим.

374

Popо

преди 2 месеца

Цирковите тенекета Патриота ги сваля като гургулици. Рашистите да спрат с мокрите сънища и фантазиите за хиперултрамега ракетите !

373

Анонимен

преди 2 месеца

Не може да е истина, нали им свършиха ракети снаряди и патрони. Оказва се че западната пропаганда е не само смешна но и жалка. Които не може да го разбере няма 2 капки мозък.

372

Анонимен

преди 2 месеца

На зеления клоун с военните *** Крокус Сити ще му излезе по трудния начин. Ходещ мъртвец.

371

Анонимен

преди 2 месеца

Егати жалкия слагачески сайт, в който който и да напише нещо, което не харесва на посолството, веднага го трият и дори блокират достъпа му. А дежурните плювачи, които всеки ден и по цял ден пишат заплювки и оскърбяват другите участници във форума "демократичната" цензура, не ги забелязва, ама хич! Новините ги публикуват няколко дни по-късно от възникването им, за да могат да ги префасонират с ненужни инсинуации и злобарски коменари, за да ги превърнат в пропаганда.

370

плачещият соломон па

преди 2 месеца

Тези ракети които ползват микрочиповете удрят много точно . Сградата на СБУ в Киев била 3 -етажна (тези дни ударена с Циркон )залепена за по висока . Само тя не останало нищо - в развалини докато високата сграда за която е била " залепена " й няма нищо личи се мястото където е била "залепена " даже тухла счупена. Да се невиди тези микрочипове от перални и хладилници са били много точни , прецизни.

369

плачещият соломон па

преди 2 месеца

Тези ракети които ползват микрочиповете удрят много точно . Сградата на СБУ в Киев била 3 -етажна (тези дни ударена с Циркон )залепена за по висока . Само тя не останало нищо - в развалини докато високата сграда за която е била " залепена " й няма нищо личи се мястото където е била "залепена " даже тухла счупена. Да се не види тези микрочипове от перални и хладилници са били много точни , прецизни.

368

Анонимен

преди 2 месеца

Циркон лети с 9 маг.. 2 мин до Киев.. Каква тревога говорите..

367

Циркон

преди 2 месеца

идва от Цирк и то руский, където животните се държат като нормални хора, а много от хората, като червени маймуни.

366

Анонимен

преди 2 месеца

Бе да пазят корабите там, че не им останаха много

365

Що така бе Миме

преди 2 месеца

До този, който ми изтри коментара - Да знаеш, че имам *** уста и още по злостни и негативни мисли и към когото съм ги насочил горко е ревал за здравето свое или на своите близки така, че се приготви скоро и ти, ще плачеш. Помни, какво съм казал.

364

Що така бе Миме

преди 2 месеца

Тези, защо са ми изтрили коментара? Нищо обидно нямаше в него. Ааааа някак си не е политкоректно да се подиграваме на евроатлантиците и да възхваляваме Русия. НО ИНАЧЕ ТУК ИМА СВОБОДА НА СЛОВОТО ШЪ ЗНАИШ. НЯКОЙ ВЯРВА ЛИ НА МЕДИИТЕ В БГ ???

363

Що така бе Миме

преди 2 месеца

Реват не като карпатски вълци, а като карпатски мечки.

362

странна работа

преди 2 месеца

Много странно Абе Харков и Одеса що са на свещи,,а момчетата с пералните са стигнали предградията на Часови яр

361

Пазарна икономика

преди 2 месеца

Кремъл има ракети, трупа ги където са печеливши. Ако няма далавера, ще ги изтеглят. Но мен ме притеснява друго, намаляването на домашната ракия.

360

не бе....

преди 2 месеца

Руснаците се въоръжават с лопати, реактивни и хиперзвукови при това, нали още миналата година им свършиха ракетите а и чипове от перални няма кой да им достави, какво сте се запритеснявали толкова.

359

Бандерски триъгълник

преди 2 месеца

Учени откриха нова зона в Черно море където напълно изправни кораби мистериозно стават на подводници и нарекоха зоната Бандерски триъгълник