58

Анонимен

преди 1 година

Поредният самозабравил се приближен на Кирил Петков уби човек на пътя. Също като случая със Семерджиев.

57

Анонимен

преди 1 година

Айде, още веднъж - с 28 нарушения тоя все още има шофьорска книжка. Докога, бе?! И над тоя ли е имало полицейски чадър?

56

Анонимен

преди 1 година

Тоя извади лош късмет да блъсне тези нешастници баш когато руснаците попиляват армията на Зеленски и сега се занимават с него а не с фронта

55

Анонимен

преди 1 година

След дъжд - качулка. Всички с толкова много фишове превантивно да им обърнат внимание, а не като убият някого на пътя.

54

Мхмм

преди 1 година

Поредният ***, който е карал необезпокояван години наред след хиляди левове глоби. Ако беше един от нас отдавна да е със свалени номера и в затвора, но този не е случаен. Вече цял ден никоя медия не споменава поименно кой е.

53

Просто е

преди 1 година

Бг няма да се разпадне в ЕС и Нато сме прекалено много пари са наляти тука

52

Анонимен

преди 1 година

Оня дето уби Милин Цветков още не е в затвора.Другият,дето размаза две момичета и го бранят 40 корумпирани полицаи и той не е осъден.Сега ще се окаже,че и тоя няма да лежи.

51

Анонимен

преди 1 година

Свидетелказа по новининте,че тоя вместо да се загрижи за хората,които е помлял,се обадил на някой да каже,че Панамерата е тотал щета.Нечовешко е,а за морал изобщо не говорим вече.Никой не си отива от този свят с Панамерата,парите и т.н.Жалко,че има такива безскруполни типове!

50

ТРЯБВА

преди 1 година

Когато има смърт на пътя , и виновния водач причинил смъртта , закона е суров .Но мое очакване е пробите за алкохол и наркотици да излязат отрицателни .Корупцията убива .

49

Гиб Мелсън

преди 1 година

Понеже не можем да се оправим с едни прозтти джигити на пътя, затова държавата се разпада и нещата отиват към референдум да се свършат тези ялови мъки.

48

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 49 https://youtu.be/uBZOdEXY5ec?t=18 На това видео Голф с 240 се движи в лява лента шофирано от германец на германски път без ограничение на скоростта и присветва.

47

Анонимен

преди 1 година

Абе какво да гласувам по изборите ви. Нищо няма да се промени по пътя където умряха толкова хора! Направо да се разпада тая *** и официално да действа закона на джунглата! Така и ние ще имаме шанс да оцелеем.

46

МВР - МАФИЯ

преди 1 година

Какво стана със Семерджиев и политутката му?? За французите ви трябваха 4 часа, за две български момичета ви трябваха месеци да повдигнете нещо различно от стълба за да се прибере убиеца!!!

45

Анонимен

преди 1 година

Всеки който е излизал за повече от 5 минути на пътя в София му е ясно, че вече всеки втори е такъв понеже контрол няма, няма и да има и парите ви се прибират за да се крадат не да се върши работа.

44

Mersi

преди 1 година

Контрол - ала бала.Клоуни, крият се в храсти през деня, а през нощта въобще не си показват носа!

43

Анонимен

преди 1 година

Еха сега като му лепнат една условна присъда и ще му се разкатае фамилията.

42

Анонимен

преди 1 година

На тоя и да му вземат книжката пак няма да го спрат наскоро имаше случай с жертви и единия шофор се оказа без книжка.

41

Анонимен

преди 1 година

Тоя сега цел живот не може да плати панамерата, жертвата е бял кахър за него.

40

Анонимен

преди 1 година

Дрън дрън в Германия в лявата лента масово се карат хиперкари ламбота поршета ферарита пистови мотори аудита рс бмв м амг и тн. и се присветква нон стоп то поливната дето ги карат са албанци българи руснаци по анцузи и тн.

39

Lina

преди 1 година

Голямата работа - няма 50 - 100 лв за такси , или drink and drive - за да си пие и дрогарства на воля. Ама така са . Иначе лъскава кола, ама иначе за малкото се стискат . еФтинки с връзки. Те винаги ще се " оправят". Само че тук има френски граждани , не съм запозната дали може да се търси от френската страна отговорност. Ако има такава опция - лошичко за поредния семкаджиев с LV несесерчета и жълти зъбки, които ходят на ланеца.