98

аз

преди 1 година

ЗАЩО ПРИ 35 НАРУШЕНИЯ НЕ МУ Е ВЗЕТА КНИЖКАТА?

97

Юда

преди 1 година

Пратете касапина на Путин. Той изпитва остра нужда точно от такава смет за фронта. От там ще се върне или като нац герои или просто в найлонови чувал.

96

PL

преди 1 година

Какво обвинение бе. Конфискувайте собственоста на отпадъка и по бързото производство-причиняване на смърт и/или/тежки телесни повреди с УМИСЪЛ и 20 год без право на обжалване или замяна и след 20 год като излезе освен да прави бимби друго няма да може. И ако за назидание се постъпи така с 2-3ма, вероятно такива работи по Бг пътища ще намалеят.

95

Анонимен

преди 1 година

Заради неосъдени ИД..оти умират невинни хора.Докога?

94

Алооо

преди 1 година

Семерджиев 2, ще има и 3,4,5,6,7,8,9,10,11 ит.н. Тепърва започва. Много хора ще си заминат за съжаление.

93

С косата

преди 1 година

Жалко за невинните, още по- жалко, че тоя инцест не е пукнал

92

bgreality

преди 1 година

мен ако ме хванат без крушка светеща ще ме сцепят да не говоря че за без колан сигурно и в мен за 72 ще ме вкарат.. този както и много други със стотици и десетки провинения си трепят хора навън и няма съд и полиция. дива индия..

91

М

преди 1 година

До това води толерастията и сбърканите ценности. И.з р.о.ди.те да си правят каквото искат и да са защитени от закона до доказване на вина. Какво има за доказване и защо няколко години ще се водят дела. Отказал проба за алкохол и наркотици това означава че ги е употребил. Бутай го в затвора за 10 години колкото е по закон и спи спокойно защото подобните нему ще се позамислят малко поне ако има с какво.

90

Лаврентий Берия

преди 1 година

Ами "отстранете ги". Ама не би. Щото ако си разровите масивите сигурно стотици такива ще намерите. Но всеки го "пазят". Тоя сега ще "затъне в дела" за дълго време - като убиеца на Цветков. Накрая ще му обършете лАiняния газ и тихомълком ще го пуснете да убива на воля. Единствения начин е потърпевшия да застреля такъв иZрод. Инак нищо друго няма да го спре в "милата" ни родина.

89

Коментатор

преди 1 година

До Край- 6 разряд фрезист поне!

88

Анонимен

преди 1 година

Ами, защо продто не го е продал това порше и не си е платил глобите, преди да го блъсне е можел да му вземе със сигурност много повече пари от сумата, която дължи за фишове. Това че е причинил катастрофата умишлено е тъпо, никой не е спечелил от тази ситуация!!!

87

Американ

преди 1 година

И Тоя има 20 ченгета да го пазят, иначе как оше кара с 35 нарушения!?

86

Реалист

преди 1 година

В блrpcтан нищо не работи като хората, само инфлацията..

85

Анонимен

преди 1 година

От години инстиктивно дори през деня се стремя да не карам по Южната дъга. Там е пълно с откачалки, които смятат, че това е пистата Монца... Няколко пъти съм ходил до Икея, но все по локалното платно и като излизам веднага по пътя надолу през Дървеница. През нощта дори и не си помислям да минавам, защото знам, че се правят гонки, гарнирани с алкохол и дрога.

84

Анонимен

преди 1 година

ТОВА НЕ Е ДЪРЖАВА.

83

Хемус

преди 1 година

По-този повод от понеделник акцията е да глобяваме за изгорели крушки и не регистрирано в талона АГУ

82

HMLF

преди 1 година

България стана ужасно място за живеене на нормални хора!

81

Щирлиц

преди 1 година

До сс.................или от ГЕРБ?

80

сс

преди 1 година

Този убиец е казал " какво ви пука за тия фрнацузи" 100 % е патриот от възраждане

79

Мнение

преди 1 година

Карал бил с 200 км/ч? Този е терорист! Доживотна присъда за умишлено убийство!