78

Срам

преди 1 година

Продължаваме промяната и служебното правителство ги създадоха тия убийци. При ГЕРБ нямаше такива нсглеци.

77

Хаос

преди 1 година

При ГЕРБ нямаше такива убийци на пътя. Сега гледаме всеки месец пи едно убийство и всеки ден автобуси с мигранти.

76

Край

преди 1 година

Човека е фрезист. Станал рано и е бързал за първа смяна. Купил си е бърза кола да може да стига навреме, че началник смяната е много строг.

75

Анонимен

преди 1 година

Пълен абсурд, хората се прибират след предполагам приятна почивка и ги убива поредния убиец на пътя с хиляда нарушения и фиша, с неясен бизнес и неясен живот. Не е истина просто. Много хора хващат ранни полети и отиват в 4-5 на летището. Това не значи че трябва да бъдат убивани, щото някой предрусал джигит е решил да кара с 200 на път с ограничение 80. Къде е КАТ през нощта (пък и през деня). За какво са тия акции през деня, ако нощем карат с 200?

74

един

преди 1 година

Ей ги на ГЕРБ-аджиите, мутри, които наглеят и си мислят, че света е техен. Наскоро имах взимане даване с такъв, правя му забележка за ремонт, който е нацапал цял тротоар, той ми се дръвчи и ме заплашва. Гласувайте пак за ГЕРБ, ако ви кефят такива "бизнесмени"

73

Долу Путин

преди 1 година

Ситуацията на пътя отразява обществото ни, разболяно от 1945 г от джигити, на които , като им паднат малко пари и власт се побъркват. Цялата ни соц история и последващия соц преход е пълна с джигити, които са отглеждани и помпани да мразят, да мачкат да се надсмиват и убиват ценностите на семейство, род и българска памет, независимо от това България ще пребъде !!!

72

Анонимен

преди 1 година

Могат да отказват дрегер и тест за нсркотици, иначе ваксите - задължителни. Странно.

71

Анонимен

преди 1 година

Добрата новина е само за загиналият, отишъл си е в един миг. За всички останали има само всян страх, кога ли ще е моментът да се срещнат с такъв....

70

Анонимен

преди 1 година

Семерджиев май още е в ареста на Г.М. Димитров, този рецидивист сега му прави компания. Няма ли кой да пусне една бомба там и да се свършва? :(((((((Видеото от катастрофата е смразяващо....

69

Анонимен

преди 1 година

Това вече не е новина. Това е ежедневие. Чудя се как някой роднина не е претрепал досега някой от тези убийци

68

Анонимен

преди 1 година

Някой да си запише, предсказание от мен. Следващият такъв ще е с над 100 фиша.Само стойте и гледайте и се пазете!

67

Равнопосавеност

преди 1 година

Според мен ако бяха българи - кучета ги яли, но нали е френски гражданин... По-големи чуждопоклонници и роби от нас май няма!

66

Анонимен

преди 1 година

Доста пестеливи откъм информаци и ОПРАВДАТЕЛНИ спрямо престъпника който е бил ДРУСАН и ПИЯН. Отделно полицията го е освободила та се е наложило прокуратурата да го арестува. Жалки сте!! Манипулаторите от вчера.бг

65

Анонимен

преди 1 година

180км/ч при ограничение 80км/ч и то в града. Доста е сгазил закона този тип.

64

Анонимен

преди 1 година

. . . . ударило отзад излизащ от локалното платно Форд. . . . . . Без защита на поршето заради високата скорост и то в град и аз много ги обичам тези излизащите от локалното като че ли са с предимство! Трудно може да се даде отношение защото информацията от униформените с едноцифреното IQ u неграмотните *** са противоречиви, но може и да е невинен или частично виновен порше шофьора!

63

Анонимен

преди 1 година

Как да си го обясним....отказал да даде кръвна проба....че той може да откаже и да отиде в полицейското управление...Нашите любимци в НС..не да се чудят как да се скарат вътре,ами да регулират законите както трябва.Убил човек и ще откаже проба...Тука е така...

62

Анонимен

преди 1 година

Джигитът е кандидат за депутат от Продължаваме Промяната.

61

Анонимен

преди 1 година

Балгарин юнак с татуси, като семреджията

60

Реплика

преди 1 година

Всички с луксозните коли след полунощ все едно са взели нещо.През нош

59

комшия

преди 1 година

живее срещу мен ,казва се Митко суха река бл.27 има лайновозка , жена му е хапана от пчели по джуките .сещате ли се ?