38

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 23 "И защо Русия не ни изби, анексира и т.н. до тогава?" Щото тогава самата Русия се разпадаше още и си имаше нейни проблеми. В момента, в който малко се поокопити и започна с "совобожденията" по границите си.

37

Антонимен

преди 1 година

Щом в Бълия живеели близо 80 % жени , деца и пенсионери + 1 млн.неработещи "социални" инвалиди , кого лъже , че има да охранява за да си осигури близкото пенсиониране . На кого му е притрябвала земя без данъкоплатци .Парите са далеч по- силен инструмент за поробване на детска менталност от бомбите.

36

СРС селяни

преди 1 година

Тези военни Генерали са тотални клоуни ,без чест и достойнство,за МВР генералите да не говорим ,абсолютна пародия -една колибка кучета не са построили,само интриги и воайорство!

35

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 33 "Този защо отписва самолетите,които сме предплатили дори?" Изненадва те, че руски слуга сее съмнения, че е си получим самолетите ли? Мен, НЕ!

34

kirasirrav

преди 1 година

Абе то не можем да си охраняваме сухоземните граници, постоянно някакви минават кой откъдето види, че ще мислим за небето. Както се спомена, да вардят яко Козлодуй, другото няма голям смисъл.

33

Анонимен

преди 1 година

До 25 "Защо в България има Американски военни бази? А Руски няма? Защо?" Защото целия български генералитет е отгледан и възпитан в послушание и вярност първо към Русия. Защо им трябват военни бази, като армията ни е под тяхно командване? Цялата инфраструктира на БА е на разположение на руснаците. Ако бяха успели наистина да прегазят Украйна и бяха тръгнали към нас, Фърчилото щеше да накара армията да сложи оръжие, под претекства, че това е "братоубийство" и че всъщност са "освободители".

32

Анонимен

преди 1 година

За 33 години не можем да купим десетина изтребителя, не можем да свържем областните градове с пътища с две платна в едната посока, не можем да купим няколко медицински хеликоптера, не можум да накараме влаковете да се движат с 200км./ч.Какво изобщо правят тези хора в парламента?

31

Анонимен

преди 1 година

Нали чакаме Ф16,значи ще имаме с какво да си охраняваме небето. Този защо отписва самолетите,които сме предплатили дори?

30

Колапс

преди 1 година

Какъв Зеленски бе,МВР Перник и Бобов дол убиват Българи!

29

Лаврентий Берия

преди 1 година

Тея Ф-16 колко още ще ги чакаме? Първия дали го сглобиха или съюзниците ни не вярват по някаква причина на Главнокомандващия ни? Що ми се струва, че се притесняват да ни ги дадат тея самолети? Някак май смятат, че веднага ще ги "сервираме" на братушките като технология! Дали па не са прави съюзниците ни?

28

Анонимен

преди 1 година

Те не са негодници ,те ни убиват ,наели са си мутри, ДАНС, МВР,прокуратурата и Ели Скоклева!

27

Анонимен

преди 1 година

22 не разчитай на Зеленски. Той и АЕЦ Запорожие пази... с дрон и ракети, които пуска по централата. За такова пазене мерси. Смятаме да си го спестим. Хартиените самолети са по-добър вариант.

26

Възраждане

преди 1 година

ЕС и НАТО вън от България!!

25

Анонимен

преди 1 година

Кога ли ще се освободим от всичко съвецко?

24

При

преди 1 година

Евентуална реална атака се пускат над 1000 ракети едновременно ... Не знам коя държава реално може да спре такава атака. Това е геополитическа война а не реална такава. Гледам щадят ....се колкото могат ...но се давят тези които умеят да плуват.

23

Анонимен

преди 1 година

Защо в България има Американски военни бази? А Руски няма? Защо? Българите сме братя с Русия а не с Америка!

22

Убиват Българи

преди 1 година

Какво небе като Пернишки банди на Гешев екзекутират Българи в България и целият Европейски Съюз!Кой ще пазите като ни убивате,кого лъжете!?

21

Анонимен

преди 1 година

20 я кажи коя година влязохме в НАТО? И защо Русия не ни изби, анексира и т.н. до тогава? Стига с опорките. Вече ставате жалки.

20

Мдааа

преди 1 година

Нали разбрахте защо България е на това дередже коментарите са показателни коментиращите са по добри специалисти от назначените министри!! Седнал Гошо бакшиша на стоянката нема клиенти чека да вземе два лева от некой курс и пише ли пише и Пешо железаро нема газ за телоподаващото и той пише ли пише!!

19

Ама НАИСТИНА ли?

преди 1 година

НЕ СМЕ разбрали ИЗОБЩО някой да го охранява небето на България. САЩ ни пазят и Зеленски също пази.