58

Анонимен

преди 1 година

Президента, който трябва да действа като обединител на нацията и отговорно в ролята си на главнокомандващ, като селска клюкарка, разнасяща слухове или още по-лошо, създаваща свои собствени, прави мазни и гнусни намеци, че България не е защитена, че България е застрашена (от невидима заплаха, разбира се), и пр. имаши за цел да насажда идеята, че ние не сме част от НАТО, че НАТО не играе никаква роля в Бъглария, и че НАТО не представлява сериозна отбранителна структура. Мдаааа

57

Анонимен

преди 1 година

Има начини когато искаш да направиш нещо, а не само да се вайкаш като нашите военни министри. Гледайте как в началото на декември Украйна ще разполага с 48 броя Ф16 и обучени украински летци и персонал за тях. Цялата процедура започна в май и ще завърши през ноември.

56

Анонимен

преди 1 година

Охранявайте си земята. Небето е ясно че не можем да го охраняваме нито с 2 нито с 200 самолета.

55

Евро Либераст

преди 1 година

Луди хора са нали трябва да сме отворени по суша и по въздух без граници за свободното придвижване на хора, евролиберасти, ЛГБТ и други индивиди. Също и бежаците да идват на орди и после да ги туряме по луксозни хотели и спа.

54

Анонимен до Тонката

преди 1 година

Тонкаааааааа знам, че четеш но откакто ОПГ ГЕРБ отече в канала изчезна и ти. Та мисалта какква ми е къда са F-ките които щяха да прелитат над Бузлуджа ? Този въпрос е и към всички заблусени вярващи на сащ дадохме едни пари на вятъра. Хора мислете с гравите си като гласувате защото се очертава супер тежка, студена и гладна зима.

53

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 44 "Има значение и през коя година ще ги получим. Ако е през 2067 , няма ли да са остарелички" И кво, нешо каза ли? Докато ги получим ще използваме тези от останалите членове на Алианса. Както го правим и сега, впрочем. И, разбира се, няма да ги получим през 2067, но ти това го знаеше, нали?

52

Анонимен

преди 1 година

Нали буци ни купи F16 е ... кво ревете... няма да минат и 10 години и ще дойдат !

51

Анонимен

преди 1 година

Господинът не е слушал една от последните речи на Копейкин в парламента, където изброява какво сме имали и какво сега имаме! И тогава няма да има съмнение в изказването!

50

СиДеСар

преди 1 година

Горд Се Де Сар, кой не скача е червен. Плезя се без контролно сега. Евролиберастия. Спомняте ли си времена на демократизирането и приватизирането на България? Как разграждаха оградите по границите на България за да се демонстрира че сме отворени и разграден двор е начи всичко требе да е отворено няма какво да се пази небе и земя. Имаше и Седесарски президент който искаше да се откажем от кирилицата щото не се била поддържала в Уиндоус през 90-те златни години еехх Сидесари скачайте ко не червен

49

Анонимен

преди 1 година

До Qwerty "Голяма драма вече... Гърция, Турция, Румъния са членки на НАТО, като / ако се стигне до там какъв е проблема да пратят 3,4...6 самолета???" Никакъв, точно както Холандците пратиха Ф-35, а испанците Юрофайтър. Само на руските генерали в БА им се привиждат неохранявани граници - по заръката на путиниста в Президентството.

48

Бау

преди 1 година

Докато ,,Митко" се грижи за спокойствието на Деса, авиация финиш!

47

Анонимен

преди 1 година

Гугутките отново запяха старата руска песен. Литва, Латвия и Естония нямат авиация и пак си охраняват небето, а ние по русофилски преценки никога не успяваме, защото не можем да дадев самолетите си на ремонт в Русия за да и наброим купища пари, каквато е целта на занятието, а не защитата на небето.

46

Qwerty

преди 1 година

Голяма драма вече... Гърция, Турция, Румъния са членки на НАТО, като / ако се стигне до там какъв е проблема да пратят 3,4...6 самолета??? Ние сега да не би да имаме 20??? Ама все се търси спекулация и драма и да се топи някой...

45

Анонимен

преди 1 година

Тоя *** е за 2 месеца министър и ще купува самолети от русия ли... *** руските марионетки

44

Анонимен

преди 1 година

Тоя иска да ни каже, че трябва да дадем още пари на руснаците за тая скапани самолети ли?

43

Анонимен

преди 1 година

Няма как с 20 самолета да охранявате държава като България нужно е ПВО .На всеки навлезнал самолет са нужни поне 2 за да могат да го свалят и коя държава би ни нападнала с малко самолети може би Македония.Взимайте C 400 и т.н системи

42

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 37 Има значение и през коя година ще ги получим. Ако е през 2067 , няма ли да са остарелички

41

Чук и Гек

преди 1 година

При такъв министър и президент - толкова! Преди година надъниха един техен колега в морето и още не подават оставка!

40

Ученика

преди 1 година

Другаря мин. на Обороната и подобните нему допуснаха това да се случи...Пък сега - кой ми оцапа гащурките...

39

Мхмм...

преди 1 година

Ми така ще е, след като толкова години гледахме уж на запад, а парите изтичаха на изток...