118

Анонимен

преди 1 година

Хартиените самолети пазят с аурата си и с енергията си от врага Русия. Руските екстрасенси приемат излъчването от аурата на хартиените самолети и предупреждават Путин да не ни напада.

117

Нищо ново

преди 1 година

До Анонимен 123: "Кой докара ВВС до това състояние"? Ясно е кой. Бат'ти Бойко. Първо, за три мандата той не купи никакви самолети. Второ: когато стана ясно че ГЕРБ ще загуби изборите, за да се хареса на някого, даде два милиарда за самолети, които не се знае кога ще получим, и за които нямаме условия за да ги използваме. Президента Радев беше напълно прав да приеме офертата за Грипен. Ако бяхме платизи за тях, хем щеше да ни излезе по-евтино, хем досега щяхме да ги получим.

116

туз

преди 1 година

От кого ще охраняваш въздушното пространство

115

Анонимен

преди 1 година

Защо нищо не казахте за служителите(АПЗ-аванс,пенсия,заплата)които с седма година са на заплата и пенсия едновременно!А за другите не може,кой не иска да е на двойна хранилка в тези тежки времена,за едни майка за други мащеха ..до кога няма незаменими така се получиха и тапи,младите нямат никакво кариерно развитие.Еми като гледам почти всички сте на хранилката и не очакваме нещо да се случи

114

Българин

преди 1 година

До М....... Напротив, с политически офицери министри на отбраната и с генерали руски агенти врагове не ни трябват!

113

Ха-ха-ха

преди 1 година

Политкомисаря да не се прави на две и половина. Имаме съюзници и ако се наложи те ще охраняват небето ни. Защото неговият началник Радев спря обновяването на бойната авиация с 3 години като избра Грипен!

112

М

преди 1 година

Ами то с такива приятели неприятели не ни трябват. Платихме самолети но получихме потупване по рамото за лоялност. Абе хора САЩ и НАТО само ни използват не разбрахте ли. Това им е целта да нямаме пилоти и самолети за да може те да ни " пазят" небето за да нямаме и дори това свободно право на държава ама ние сме колония и затова само плащаме и ни е...т

111

Анонимен

преди 1 година

Ама, как така? Е, питайте шкембе войвода с чантата Билла и Винету от Банкя, къде са милиярдите за самолети или самите самолети. Тези процентаджии и прод.Аж.Ниц.и сами ще охраняват държавата. Защо не ги попитате или няма кой, че всички жуР.Няля са на хранилка?

110

ДДРОнег

преди 1 година

А, не може да бъде , нали тулупа ни оправя цели 12 години, най-успешното управление на България през всички времена ... Всичко ни е наред, според тулупа, цъфтим и вържем...

109

Хахаха,104 не урсула

преди 1 година

по-добре Нанси Пелоси,но без грим.... И няма нужда да се съблича! :)

108

Докато купувате

преди 1 година

авансово и с мъгляви договори, без неустойки и компенсации разни хартиени чертежи, няма как да се случат нещата!А сега ще плащате още 8 хвърчила, без да сме получили първите 8?!?За едни комисионни и офшорки става въпрос,а, продажници...

107

Анонимен

преди 1 година

Нали има ракети земя-въздух. думкаш по всичко що фърчи и тва е!

106

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 93 - аз пък не бих поверил оръжие на хора които гласуват за БСП или ПП и още по-малко на българските шведи

105

Хладния разум

преди 1 година

Само до преди няколко десетилетия България имаше собствено самолетотроене.Завод Балкан другарите го направиха от самолетен на мотоциклетен, ок ?!

104

Коко

преди 1 година

Какви са тези страхливи калинки ? Уж на отбраната а гледат уплашено и сервилно, мушмороци на хранилка.

103

Анонимен

преди 1 година

Вика "Има опостност да не...."...... Абе има такава опасност и тя няма нигаш да стане = 0. И 880 самолета да ни пазят небето, пак има опасност да НЕ ГО опазят! Капиши?........ У тоя ред на мисли, е по-важно от какво се пазиш! Ако е нещо НЕсъществуващо, значи опасност нема )))

102

Винету

преди 1 година

Тук пишат само еднокнижници.

101

Анонимен

преди 1 година

До Нешка Робева ".И аз семействео храня." Е рублите не стигат ли?

100

Нешка Робева

преди 1 година

Една консерва зеклен боб да си отвориш и отвътре ще изплува Зеленски.Ще иска оръжие.Време е за Възраждане.Стига с тая Украйна.Писна ми.За украинец 1200 лева да спи на хотел,а за мене-890.И аз семействео храня.Не искам да ме управляват такива като Киро Про100-то.Обичам България.УКРАИНЦИ,МАХАЙТЕ СЕ ОТ БЪЛГАРИЯ.

99

Хахахаха

преди 1 година

Математическа задача:Колко гълъба могат да се обучат за камикадзета докато дойдат Ф-16?Предполагам и по-евтино ще е хаха.А дали гълъбите ще доживеят идването на обещаните самолети?Дали ще съществуват като вид докато ги получим?