117

Анонимен

преди 1 година

бил турил Тошко в черния списък, абе буннак Тошко ти дръпна килимчето преди 2 седмици

116

Анонимен

преди 1 година

то целата работа ти е такава Кире, не изнасяш за Украйна директно, ама през посредници да си прибирате комисионните, щехте да помагате на бежанците, ама не плащахте на тех, а на Ваши хора хотелиери, ужким спряхте вноса на газ от Русия, ама го купувате същия газ от Турция, щехте да борите ББ ама съда каза че сте го арестували незаконно, пшеница щяхте март месец да купувате па нема и 1 кило да сте купили, само парите не се знаят къде са

115

Анонимен

преди 1 година

94 Баща му прилича на истински ром, да не кажациганин. Скоро ще получи инфаркт при такава истерия, която видяхме на протеста срещу опозицията.

114

Анонимен

преди 1 година

143 "По делата ще ги познаеш", пише в Библията. Борисов е уважаван в ЕС и не само, лидер на най-голямата партия в България ГЕРБ, по последни сондажи, на демократична евроатлантичесща страна. А Петков е свален премиер на свалено правителство, с падащ рейтинг на партията си.

113

Анонимен

преди 1 година

Кировите прос..то.тии изобщо не ме интересуват.Важно е ,че всички превратаджии ги обединяват три неща:омразата срещу Борисов,власт и пари Друго няма.

112

Анонимен

преди 1 година

До вчера Киро просто бе твърдо за Радев, кво стана сега? Кой остана на сухо?

111

Анонимен

преди 1 година

абе целя цирк е за едни 15-20 % комисионни, и се правят на ощипани, немам нищо против да се изнася оръжие за Украйна, ама требва да се прави директно и без посредници, а не Нинова и Асен Василев да си правят по няколко милиона на месец от комисионни и да викат ние не изнасяме, ние борим корупцията, к'во борите бе? досега имате един калпав арест и една фитосанитарна лаборатория на Капъкуле, те това сте направили, ЦИРКАДЖИИ!

110

Анонимен

преди 1 година

Цяла България чака 5 дена мазния лъжец да си подаде оставката. Така са наглите комунистически крадци които загробиха България за няколко месеца!

109

SS

преди 1 година

Едва ли оръжието което изнасяме уж за трета страна ,да не знаем ,че се реекспортира за Украйна ? Тия ни имат за абдали !

108

анализатор

преди 1 година

До: номер 146 Съзнаваш ли колко си жалък?! Щом свеждаш политическите партии и протестите на хората до футболни агитки, значи нямаш повече от една мозъчна клетка между ушите си! Там ти е пълно с тиквени семки от Банкя!Не ми били компютри, най ми били компоти! Все тая!

107

Анонимен

преди 1 година

До ГУУЕМ СОМ, нали се сещаш че това прокарване през посредници и 3-ти страни занчи комисионни, това хем оскъпява продукцията за Украйна, хем намалява печалбата за нас, та питането ми е, кой обира тия комисионни? и да, нема нужда да отговаряш, всички се досещаме

106

Анонимен

преди 1 година

Лъжец, Лъжец, Лъжец, на снимката мазен лъжец!

105

ГУУЕМ СОМ

преди 1 година

До: 151 Пич, на това му се вика висша дипломация! Ние продаваме оръжия на Полша! А какво прави Полша с това оръжие си е лично нейна вътрешна работа, в която ние не се месим! Явно ти не си дорасъл за това! Всичко е напълно законно - няма лъжа, няма измама!Виж, щом Израел е продавал оръжие на арабски държави, които са врагове, какво те бъркат нашите сделки?! Ако продавахме оръжие на Русия щеше ли да ревеш пак така?!

104

No принципи

преди 1 година

Oбщи протести с ДБ и БСП това все едно една отделна обща агитка на ултрасите на Левски и ЦСКА на мач между двата отбора. От ДБ очакваме да са по-принципни от другите партии.Ех, Костов да беше на власт щеше да ви разкатае фамилийките на всички...

103

Анонимен

преди 1 година

абе аз все пак да питам, к'во става с пшеницата за която отделихте 1,2 млрд. лева още в началото на март? аре че вече излезна новата реколта:)

102

Надя

преди 1 година

До 130 И сега едно въпросче: и тук и на всякъде не само негативно отношение , а злобни помии срещу Борисов,та чак направиха и Отечествен фронт какво означава а?Че Борисов е Най- добрия и некадърниците,мошениците са непримирими и озверяли.И да слагат минуси истината немогат да изтрият

101

Анонимен

преди 1 година

първоначално си мислех че Кирето е измамник, в момента съм сигурен че не е измамник, но е голем будала поставен там от измамници, допускам че ще е 1-вия осъден премиер на България

100

Анонимен

преди 1 година

До всички от чужбина - хайде първо научете български, после елате да живеете тук, да плащате данъци тук и после ни учене как да живеем тук. Избрали сте си държави, учете ги тях как да живеят и на кой какво да дават. Омръзна ни да ни лъжат. Кирил дойде с обещания за честност и почтеност, а излезе по-долен лъжец и от тай-долните. За почтеност дори и няма да говоря, защото да знаеш че лъжеш и да казваш че не е точно така, а малко по-иначе е върховна наглост.

99

Анонимен

преди 1 година

Трябва да бъде извършен одит на дейността на това свалено вече, правителство. Да бъде разследван всеки поотделно, с какви имоти и капитали се е сдобил, окато е бил във астта, респективно, негови и на близките му фирми.

98

Анонимен

преди 1 година

естествено бе Киро не е имало директен внос от България, а директен износ от България, а научи се 1-во да говориш, па после умувай:)