157

Анонимен

преди 1 година

Не спират да лъжат! Трябва да е ясно на всеки грамотен човек, че оръжие се продава по определен ред и с документи, в които е записан крайният потребител.По простата причина, че оръжието може да попадне в ръцете на терористи и държави под санкции за търговия с оръжие!Във всички български документи е записан крайният получател! Търговията със смърт носи пари,затова всички лъжат воглаве с Нинова.Враг до враг народен са се подредили и тропат кърваво хоро върху бъдещето на децата си.Позорно и срамно!

156

ПростоКир

преди 1 година

Изпълни почти всички предателства, поръчани му от едно посолство. Само инстанбулската Конвенция не прокара.

155

Случаен минувач

преди 1 година

Треска в Министерския съвет: Кирил Петков и Корнелия Нинова унищожават документи, замитат "частното счетоводство"! Четете в пик.бг!

154

Iv

преди 1 година

"Имаме експорт към наши традиционни партньори - страни в Европейския съюз." Остави ме без думи нашенкия. България е воювала със всички "традиционни", дори със съюзника си Германия. Понякога е печелила, понякога е губела, но не се е давала, Петков.

153

Анонимен

преди 1 година

Киро защо не се изнесе още в петък от мс и не депозира оставка , какво унищожаваш, кого назначаваш за три дни , кога българския парламент ще гласува правитества в оставка да не могат да взимат и подписват назначения , поръчки и прочии

152

g.venov

преди 1 година

ами не е ли ИЗНОС...Киро,Киро толкова си про...т.какви ни управляват добре дошли в ЕС

151

Браво г-н Петков!

преди 1 година

Пак ще галсувам за ПП-ДБ. Всички останали да отиват опозиция, да си взимат и БСП-то.

150

До Беге Племето

преди 1 година

Така свършват всички с добри намерения в тази прокажена държава, така свърши царя, така свършиха много други премиери с добри намерения - спретват им конспирацийка и заговорче и им забиват нож в гърба, после ги окалят здраво с компромати и тролски промивания на мозъци - справка някакъв *** отдолу дето всеки 2-ри коментар е негов и така - няма оправия, няма надежда, всяко добро начинание е обречено.

149

Кирил Петков

преди 1 година

Ние "Продължаваме Промяната" официално се самообявяваме за Доброто! Който е против нас, е против Доброто, значи е злото! Ако не го разбирате - като бяхме малки си казвахме "А ти, ако не направиш това, си еди си какво"! Ако не го помните, поне сигурно сте чували "кой не скача е червен"! Какво? Казвате ми, че трябва ДРУГИТЕ да ми дадат определение, не аз сам да се самообявявам за Доброто? На база на изречения 1 и 2 ви обявявам за злото! Добавям ви в черния списък и си продължавам с лозунгите! Чао!

148

Щерю

преди 1 година

Тошко в "черния списък" - па той и без това си е Африкански...

147

Щирлиц

преди 1 година

Западните възпитаници яко лъжат,не че преди тях герберастите не изнасяха оръжие за Украйна и сирийските терористи.

146

Анонимен

преди 1 година

Киро просто пак отвори сергия, на пазара за още депутати.

145

Анонимен

преди 1 година

Агонията продължава, Киро просто се гласи да управлява с този импотентен парламент и сваленото си правителство.

144

Анонимен

преди 1 година

160 Докато има такива мишки, като Иво Беров, които смятат, че историята е "да представим фактите, че да им угодим..", няма да има решение между нас и РСМ. Историческите факти не се променят, за да се угоди на някого. Уж, професор, а не е разбрал, че България призна реалността, т. е. съседите ни могат да се наричат както искат, езика си също, но да признаят миналото, което е българско, общо.

143

Анонимен

преди 1 година

Неотложно е не три,а трийсет пъти да се провалят парламентите,докато бъде изчистена цялата зловонна предателска из**т от там! Сегашните 170 търтеи,които извършиха съдбовно за РОДИНАТА ни предателство,вдигайки ветото на макетата,трябва да бъдат пометени до шушка! И помен не трябва да остане от тях и никога повече да не помирисват парламент! Единственото място,което заслужават е завинаги в затвора за гнусното предателство към РОД и РОДИНА!!! Вънка,мизерни предатели!!!

142

гост

преди 1 година

ЛЪЖЕЦ . ВСЕ ПАК ИСТИНАТА ИЗЛЕЗЕ НАЯВЕ . СЛАВИ ИЗЛЕЗЕ ПРАВ , ЧЕ КИРО ПРАВИ СКРИТИ ПРЕГОВОРИ ЗА МАКЕДОНИЯ . ПРЕДАТЕЛИТЕ И ЛЪЖЦИТЕ СА МРАЗЕНИ ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ . ГЕРБ , ПП , ДБ ,ДПС СА НОВАТА КОАЛИЦИЯ , КОЯТО ЩЕ ИЗЛЪЖЕ НАРОДА И ЖИВОТА НИ ЩЕ БЪДЕ АД . ДИКТАТУРА , ИНФЛАЦИЯ , ПАНДЕМИИ . ЕДИНСТВЕНО ВЪЗРАЖДАНЕ Е РЕШЕНИЕТО . ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕС , НАТО , СЗО . ЗАЩО САМО БЪЛГАРИЯ И ПОЛША НЕ ПОЛЗВА РУСКИЯ ГАЗ . САМОУБИВАМЕ СЕ . ЗАЩО ДА БЪДЕМ *** НА КРАВАРИТЕ ОТ ФАЩ .

141

Анонимен

преди 1 година

Английското *** и слагач на западни интереси, внезапно го изби на морал... Вече те знаем какво представляваш. *** се снимай с Урсула, за друго не ставаш Кире.

140

Браво на всеки

преди 1 година

който помага на Украйна.

139

Ало! Харвард ли е?

преди 1 година

Кирето усети че изпусна кокала и пак го изби на псевдо-морални речи сакън балъците пак се излъжат да гласуват за него. За няма и година с Кокорчо разсипаха държавата и пак Бойко им виновен нищо че човека просто седеше отстрани и им гледаше сеира и Славун че съсипал коалицията. Ми ще си дигнат чукалата може да са чалгари ама не са прости, кой ще ти седи с такива некадърници?!

138

Анонимен

преди 1 година

Започна да лае пак нещата които лаеше преди изборите и като дойде на власт случайно забрави. Втори път да се излъжа? Не мерси.