137

Гиб Мелсън

преди 1 година

Трябва да пращаме бронежилетки и каски за опълченците в Донбас а не да пращаме оръжия за Украйна. Между другото от опълченците става ясно как украинците водят бойни действия и защо губят войната стъпка по стъпка.Опълченците разказват, че украинската армия бутала на предни позиции селяни, мобилизирани селяни, които нямат никаква подготовка.Украинците от градовете не искали да се бият и масово се откупвали с медицински подкупи и така оставали главно селяни. Елитните бойци и офицерите стоели назад

136

demolitor

преди 1 година

За одобраването на една оръжейна сделка се изисква задължително сертификат за краен полуател ( END USER ), така , че това , че оръжията минават примерно през Полша по пътя си към Украйна , не прави този износ законен , от гледна точка на решението на парламента .

135

Х.Т.

преди 1 година

Кирил Петков /Корумпиран П......тПинокио да заминава за Юкон

134

6

преди 1 година

Точно така който иска да пълзи. Иначе избори и в Левски Г.

133

винаги

преди 1 година

оръжейните търговци в бг са биле и са от стари играчи от столетницата, тва само някой паднал от Марс не го знае. Но като се има предвид че червеногъзите "никога" не лъжат ..значи не е изнасят :)))

132

защо го няма

преди 1 година

Законът в Конституцията,че тези депутати, които са избрани в парламента чрез една определена партия, трябва да го напуснат, ако напуснат и партията, в която са избрани от избирателите. Не трябва да се позволява на такива да се местят в друга партия, защото това е измама спрямо избирателите.

131

Анонимен

преди 1 година

Петков така и не научи да спазва българските закони.

130

Анонимен

преди 1 година

148 Защо се упражняваш с глупости,?Турция е натовска страна, България и Гърция, също, нищо общо с войната на азиатска , путинова Русия и Украйна

129

Анонимен

преди 1 година

147 Ноуп! Това просто не е вярно. САЩ свалиха доверието си от Петков със смяната на Мустафа. Ветото падна, Петков е пуснат по течението, дори от Радев. От Козякэсега са пас.

128

Мехмед

преди 1 година

Сега очаквайте САЩ да подкокорсва България и Гърция срещу непослушната Турция, по модела Украйна-Русия. За целта ще се ползват не само външнополитически фактори, но и вътрешни елементи- етнос и религии.

127

Мехмед

преди 1 година

В деня на оставката Бойко беше привикан в Козяк! Наредено му е да разреши старт на преговорите между Македония и ЕС, а в замяна САЩ няма да го закачат по линията "Магнитски" и така ГЕРБ гласува заедно с ПП за европейското бъдеще на македонците!Последните дни Кирилка Петкова казва, че няма да преговаря с Бойко, но няма нищо против ГЕРБ, което ще рече че Бойко ще се оттегли в сянка като дръндарския швед, а ГЕРБ ще стане новата патерица на ПП .

126

Лично мнение

преди 1 година

Браво на Петков и Василев. 2ма млади и правилно политически ориентирани хора с модерна визия за това по какъв път да върви България. И след 20г други ояли се дъртаняни няма да мислят по този начин.

125

Анонимен

преди 1 година

149 Нинова и Киро непрекъснато повтаряха, че не изнасяме оръжие за Украйна, защо им бе нужно да крият? Чии фирми се обогатява от това? Всичко на тъмно, това е проблемът.

124

Da Da

преди 1 година

До И да даваме, ще видиш кът дойде зимата дано още да си за даването на оръжие

123

пх

преди 1 година

"не е имало директен внос на оръжия от България към Украйна - рече Кирчо" ---- Вярваме ти, бе, Кирчо, то и "наркотрафикантите" не осъществяват "директен" внос на"стоката" си! цРу има богат опит в това отношение! -))))))

122

Анонимен

преди 1 година

Киро никога няма да изнася оръжие директно за Украйна, дори да му разрешат от ЕС, защото ще загуби печалбата от посредниците. Явно човека с когото говори и се съобразява за всички държавни дела е баща му.

121

И сега?

преди 1 година

Като даваме оръжие на Украйна, газпром да не би да ни спрат руския газ? А, не могат! Защото вече е спрян.

120

И да даваме

преди 1 година

Цял свят дава оръжие на Украйна, и ние даваме. Какво толкова?

119

Анонимен

преди 1 година

На практика Герберите не са слизали от власта всички общини си останаха със кметове от ГЕРБ.и по всякъкав начин пречеха на това правителство...

118

1

преди 1 година

До Анонимен-149,твоя любим бостански плод три пъти е свалян от власт,но огладня,и все се върти като кебапчийски котарак,пред кебапчийницата,но този път няма да го огрее.През 1336 годишната история на България,такъв **умник**не е управлявал България.