79

Ковидиот

преди 3 години

Не бе Коритаров е бил вече заразен с Ковид, когато се е ваксинирал през февруари! Нали според ген. проф. Мутафчийски короната живеела по няколко месеца под лобовете на белите дробове! Пълна пародия!

78

Анонимен

преди 3 години

Този звучи повече като търговски представител на АстраЗенека, отколкото като директор на болница.

77

софиянец

преди 3 години

НИКОЙ НЕ ИСКА Астра СТИГА СТЕ Я РЕКЛАМИРАЛИ

76

Д-р Коронис Кауза

преди 3 години

Тези престъпници за повече от година не направиха абсолютно нищо за да се създаде добра медицинска практика за лечение на вирусната пневмония наречена Ковид-19. Болните продължават се наливат с коктейл от взаимно изключващи си медикаменти по протокол, спуснат им от китайските другари. Слава Богу че по места много медици си взеха поуки и започнаха да лекуват успешно дори хора с по 60 % сатурация. Платените лобисти на БигФарма като Балтов, Мутафчийски, Кунчев и сие заслужават съд и затвор!

75

Анонимен

преди 3 години

Хората които са били ваксинирани с АстраЗенека не бива да се притесняват.....Професор Балтов разработват се ваксини след 1900 година срещу многобройни инфекциозни болести , но се имунизират хора и има противопоказания дори и при имунизации влючени в националния имунизационен календар.Предполагам, че анализирате много добре критериите за висок риск?!

74

Догтор Снагълс

преди 3 години

Хубаво, но приказките на този деградант не са официална статистика с подписи и печат. Някой правил ли е официално проучване колко от ваксинираните са имали странични ефекти, какви са били ефектите, колко от ваксинираните са се разболели въпреки ваксината, колко са умрели в срик от един месец след ваксината и от какво ?

73

mda

преди 3 години

Няма тежки случаи, а има направо починали. Естествено те са били леки случаи и затова са починали ...

72

Анонимен

преди 3 години

Те хората умират заради вашите ваксини.Георги Коритаров е бил ваксиниран

71

!

преди 3 години

Такива като теб са за пандиза а те професор те направили.

70

.

преди 3 години

Кой ти плати за да лъжеш така нагло и как точно стана професор?

69

Фончо ? 4 ?

преди 3 години

Балтов, я ходи виж маркировката, кво се занимаваш с неща, от които не разбираш (политика).

68

ФАакт

преди 3 години

Кога едно КОМНЕ започне да ти говори, винаги разбирай противоположното.Примери:- "Нямаме тежки случаи" да се чете "Имаме тежки случаи"- "Излез и говори бе!" се превежда като "По-добре не излизай и не говори"- "Много добре се справяме" да се разбира "Всичко е леш, ТОТАЛКА"

67

Анонимен

преди 3 години

Евтиното почти винаги излиза прекалено скъпо...

66

Пепе

преди 3 години

До АнонименСпециално за Израел, всеки с повече от две мозъчни гънки може да отвори ИСТИНСКА информация в нета и да забележи, че тази държава на практика си РЕШИ проблема с Ковид, след масовото ваксиниране.

65

Анонимен

преди 3 години

Чудно защо ли редица държави спряха да ваксинират с АстраЗенека, щом според този, да го наречем "лекар", всичко било точно, а останалото е само митове и легенди?

64

Анонимен

преди 3 години

Кога ще ваксинираш Бойко?

63

Анонимен

преди 3 години

Коритаров е най добрият пример че нещо намирисва?От какво умря..от вируса-вече ваксиниран или от ваксината?И двата варианта са неприемливи

62

Анонимен

преди 3 години

Балтов ,ти си д-р Менгеле ! - цял свят се отказа от астрата ,ама вие За едни Пари сте готови да изтребите народа !Що не ваксинираш децата си с астра ?

61

проф. Асен Менгеле

преди 3 години

Няма умрЯли от ваксини. Има обаче много умрЯли от Ковид - човали за трупове нЕмаме вече. Много страшен е Ковида.

60

Анонимен

преди 3 години

Вчера ми поставиха Астра, сега съм в болница... Но ВСИЧКО Е ТОЧНО!