39

Анонимен

преди 3 години

В Израел почти 40% починали от коронавируса, са били напълно ваксинирани с Pfizer.

38

този

преди 3 години

Защо нарича хора с поставена една доза "ваксинирани". Да покаже статистика колко заразени и починали има след слагане на първа доза, а то нямало такава....псевдо-лекар!

37

Анонимен

преди 3 години

Не знам какво ваксинирате и какво не, ама вчера 136 умрели. Само вируса не знае, че му е минал пика. Иначе Коритаров е най-голямата реклама на астрата - не висиш по болници, а направо умираш.

36

Djo

преди 3 години

Защо 230хил нали миналата седмица дойдоха 150 хил, защо ги държат на склад

35

Колега

преди 3 години

Абе ***.Защо лъжеш.Началника си би и получи на другияден тромб в мозака.Наложи се да оперират главата.Стига лъгахте.

34

Брадвата

преди 3 години

Ъхъ. Верваме. Изобщо не им дреме от кво е умрял някой. Директно в чувала. После ковчега във фолио и край. Никаква отговорност. Перфектно за Менгеле и колегите му от нощ.

33

Професор Пръц

преди 3 години

Реклама: Избери ЗЕНЕКА и се пресели в един по-добър свят...

32

Анонимен

преди 3 години

"При 230 хил. ваксинирани с "АстраЗенека" у нас нямаме тежки случаи" ?!?!?!ХА-ХА-ХАСамо аз познавам трима УМРЕЛИ !!!Ама Балтата явно чете данните като дявола евангелието.Коритаров към кои случаи го броим че не се сещам??????

31

Анонимен

преди 3 години

Е, няма тежки случаи... Само 2-3 починали, но иначе всичко е точно както пее Папи Ханс.

30

Факт

преди 3 години

Почти в цяла Европа спряха ваксинирането на хора под 55 години с ваксината на АстраЗенека - педполагам европейците са про сти - не са умници като Балтов, затова.

29

пир

преди 3 години

Персоналът в Пирогов се ваксинира само с векторни ваксини.Защо ли...

28

Анонимен

преди 3 години

Просто искат да си поставят ваксините, които вече са поръчани и не им пука какво ще стане с ваксинираните. Приказките за повишеното внимание и как щяло да се следи за състоянието на пациентите са свободни съчинения. Само който не е от България може да бъде заблуден, че ще има някакъв интерес към състоянието на пациентите след ваксиниране. След като ви боднат, просто забравят че съществувате. А ако умре пациент го погребват без особен интерес от какво е умрял.

27

:)

преди 3 години

Г-н Балтов, децата ви с Астра ли са ваксинирани?

26

АнонимеН

преди 3 години

ДОРИ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ ТРЕПЕРИ И НЕ СМЕЕ ДА КАЖЕ ИМА ЛИ ПРОБЛЕМ ИЛИ НЕ С АСТРАТА КАТЕГОРИЧНО!НО ЗА ПРОФЕСОР БАЛТОВ ПРОБЛЕМ НЯМА!

25

лекар

преди 3 години

До БауА дано ама надали-Пирогов ще си отдъхне от машата на баце и мутафа.

24

вЕрваме ви

преди 3 години

Така де, той и Чернобил не избухна на 26ти април в България. Избухна доста по-късно, когато изядохме марулите. Министерството на истината го знаем как работи. А Балтов от позицията на какъв се изказва? Да не е новия любовник на Паунова?

23

Анонимен

преди 3 години

Наглец.....Имало едно време Хипократова клетва...Явно си я забравил и не ти пука за нея. Геноцит извършвате с тези т.нар. ваксини - неизпитани, смъртоносни, без информация за имунитета, който дават и въобще дават ли такъв. Убивате хора!!! Разбирате ли го или паричките са по-важни?

22

Анонимен

преди 3 години

Буда Тиквоний ваксиниран ли е с "АстраЗенека"?Професорът ваксиниран ли е с "АстраЗенека"?Ваксинирай се и тогава се удряй в гърдите.

21

Анонимен

преди 3 години

Астра Зенека само в България няма странични ефекти и само в България не е опасна. Фирмата специално е разработила ваксината по такъв начин, че разпознава българите и не създава опасности за тях.

20

АнонимеН

преди 3 години

ТУК ИМАШЕ СТАТИЯ ЗА УМРЯЛ ГРЪЦКИ СТУДЕНТ СЛЕД ВАКСИНАЦИЯ С АСТРА ЗЕНЕКА!