95

Анонимен

преди 3 години

До Анонименсанстефанска българия е руско-турски геополитически проект,който е ревизиран от другите европейски сили по време на берлинския конгрес.ако македонците бяха българи вие никога нямаше да изгубите тези териотрии и никога никой нямаше да ви ги отнеме!

94

Анонимен

преди 3 години

Не забравяйте,че Македония е просръбска и днес!Изобщо забравете,че те били българи!Македонския национализъм се подклажда от сърбите!Проблема много бързо може да се реши,но нашите политици са хитреци на дребно!Българите просто нямаме политици!И то в държава,в която всички разбират от политика!

93

Анонимен

преди 3 години

До До 83а ти искам да ми отговориш на един много *** въпрос как така след петвековен геноцид над българите от страна на турците,в един момент в края на този геноцид 1913 г.българите се оказват мнозинство население(според вашите изторици) на балканския п-в.

92

Анонимен

преди 3 години

verno li bg transportnite rabotnici imat profesionalen forum v zala arena sled 30 dena?

91

Анонимен

преди 3 години

До ГДтози ми звучи също като онези "роднини" на никола вапцаров дето се пръкнаха напоследък,за да обясняват по разни медии колко голям "българин" е бил вапцаров.и после разбира се се хванаха за гушите,че не могат да разделят имуществото...внучката на гоце делчев е родена в благоевград и умря преди 2 години в благоевград.тази жена никой никога в нито една българска медия не покани,за да каже какъв е бил нейният дядо.тя никога не е имала достъп до "скопската"пропаганда!

90

Анонимен

преди 3 години

Това означава ли, че ще продължим да "раздаваме" (продаваме) БГ лични карти и гражданство на чужди граждани, които не са граждани на ЕС?

89

Анонимен

преди 3 години

До до 82ама те и гърци и сърби са се били за "свободата" на македония,но това не им пречи да имат депутати македонци в парламентите в атина и белград.

88

ГД

преди 3 години

Гоце Делчев е кръщелник на дядо ми. И двамата са БЪЛГАРИ. БЪЛГАРИН е и баща на Гоце - дядо Никола, който живя и почина в Горна Джумая (Благоевград), и там е погребан.Баща ми е кръстен на Гоце Делчев.

87

Petra

преди 3 години

Аз лично вярвам, че откъсването на македонските земи е направено за да разкъсат България и да останат само малки държавици на Балканите, че да си ги въртят, както на тях им харесва. И престанете с тези думи "великите сили". Имаш силна армия-велик си; България е загубила много в двете войни бивайки на страната на Германия. Четох една книга от Пат Бюканън (на английски) и започнах да ненавиждам политиката.

86

До 77

преди 3 години

Без манипулации моля !

85

До 83

преди 3 години

Санстефанска България обхваща етническите граници на България.Ти нещо по-справедливо знаеш ли?Така,че това ,което ти казваш ,че е добре изобщо не е добре.

84

Сандо

преди 3 години

фактите са налице, какво има да се преговаря по тях?

83

До 82

преди 3 години

Гърция и Сърбия имат интерес тези хора да са македонци , а не българи.Трябва ли да ти обяснявам защо ? А историята познаваш ли ?

82

Анонимен

преди 3 години

До До 64 Гелеи тогава и сега великите сили са знаели,че на българия не може да се има доверие и затова са предпочели да сложат край на руския проект санстефанска българия.и добре,че санстефанска българия не се беше случила,защото тогава разгрома на българия щеше да е още по-голям и катастрофален

81

Анонимен

преди 3 години

в парламента на атина има двама депутати македонци от партията сириза-единият е от лерин,който дори говори на македонски по тяхната държавна телевизия и разбира се теодора цакри от пела.в парламентите на белград,прищина и тирана също има депутати македонци по произход.и какво се оказа българия е единствената съседка на република македония,която няма депутат македонец.

80

До 64 Геле

преди 3 години

Може би трябваше да уточниш,че целта е била автономия,понеже са били наясно (още повече след Берлинския конгрес),че Великите сили е нямало да позволят присъединяване към България.Без това уточнение си на минус.

79

Анонимен

преди 3 години

До Геле Имам българско и италианско гражданство инак съм си българин.

78

Анонимен

преди 3 години

До Чокоами то какво остана южна българия се турцизира,а пък северна след 30 години демокрация и 13 години членство в ес се превърна в ромски резерват!

77

Petra

преди 3 години

До ГелеГеле, ти си в грешка. Аз ти сложих + на всички твои постове, защото разбрах, че някои от FYROM са тука и цъкат минуси. Какво да ги правиш, разни хора...

76

Анонимен

преди 3 години

за информация на някои български лингвисти,македонският език е "създаден"в егейска македония (днешна северна гърция)език официално признат от атина именно като македонски още в края на 19 и началото на 20 век.македонски език е "създаден" и от македонската имиграция в софия преди 1944 г.тогава софия е един град съставен предимно от бежанци.македонците в софия правят опити за неговото изучаване в софийските училища,но са обявени за сепаратисти и книгите са изгорени.