33

Москва

преди 4 години

Тук нещата горе-долу са добре.Да,елда няма по-магазините,но ориз има 2 вида -тази сутрин 1.50лв-1кг и 2.20лв ,макарони също има ...да не е като преди по 20 вида ориз и 30 вида макарони ...тоалетна хартия има също 3-4 вида ,не като преди 20-30 вида.Картофи -от 0.40 лв.мляко-от 1.50 лв,захар-0.80 лв,олио-2 лв(2-3 вида..не като преди 20 вида)колбаси,месо,риба,плодове,зеленчуци,млека в изобилие...няма май памперси(но това не ме вълнува)..100 лв на пенсионерите за карантината+120 лв за 6 месеца....

32

Глупости

преди 4 години

У нас , всяка руска тъпотия се превъзнася от русофилската преса и медии за да потдържа жив мита за "Дядо Иван", който искаше да ни превърне в завоювана "руска Задунайска губерния"!НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ , ЧЕ ТИЯ ЛОКУМИ ВЕЧЕ НЕ ВЪРВЯТ ,БЕ..??!

31

Анонимен

преди 4 години

До ГлупостиВ русия има оръжие НО то е в АРМИЯТА.Не се раздава като при каубоите.Та не знам в кой филм живееш

30

Зозо

преди 4 години

руската помощ - 100 разузнавачи и 8 водоноски Камаз :))))))))))))))))))))))))

29

Old

преди 4 години

Putin killer of RU.

28

МКII

преди 4 години

До Калеко АлекоЕй, ама толкова много се вълнуваш при всяко споменаване на Путин и Русия. Факта, че Русия, която е под санкции изпраща помощи на наложилите тези санкции, поставя ЕС в изключително унизително положение.

27

Анонимен

преди 4 години

???

26

Поручик Ржевски

преди 4 години

В Русия няма огромни маси от полуумрели 80 годишни баби и дядовци.Така че няма да има кой знае каква драма там както в западна европа.

25

Глупости

преди 4 години

В Русия , може да няма бейзбол , но има оръжие и муниции и за умрелите....ха,ха,хааааДа не говорим за бракуваната военна техника от която стават какви ли не джаджи!

24

МОСКАЛСКИТЕ ХИБРИДНИ

преди 4 години

медии побързаха да раздуят новините за великата братска помощ. Естествено 80% от помощта, която са изпратили била ненужна. Дошли не лекари, а военни. В услуга на москалската пропаганда работят и всички червени медии тук като услужливо пропускат милиардите евро помощ от ЕС и милиардите долари помощ от САЩ, които надхвърлят стократно "братксата помощ", с чиято цял Руснаците искат да си изпросят от Италия вето върху санкциите на ЕС. Трагикомично, зомбитата тук повтарят само колко лоши са ЕС и САЩ.

23

елементарно

преди 4 години

хвърлят патрона нагоре и с бухалката го удрят, насочквайки към врага!

22

Анонимен

преди 4 години

80% от "помощта" е безполезна, според вестник La Stampa. Изпратили са военни, разузнавачи и военно-полеви станции за дезинфекция при ебола, свински грип и биологично оръжие.

21

MKII

преди 4 години

Русия много готино изпързаля ЕС като изпрати хуманитарна помощ на Италия. И нито НАТО, нито ЕС не посмяха да се противопоставят на държава, на която самите те са наложили санкции, да им изпрати хуманитарна помощ.

20

Анонимен

преди 4 години

До Зозодай линкове - да види дали не са фекални новини - типично за всичко свързано с Русия последно време.

19

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 4 години

АБЕ , КВА ПОМОЩ СА ОКАЗАЛИ РУСНАЦИТЕ НА ИТАЛИЯ , КАТО ВСИЧКИТЕ ИМ РУСКИ ЛЕКАРИ СА НОСИТЕЛИ НА КОРОНАВИРУСА И СА КАРАНТИНИРАНИ В ЕДИН ХАНГАР НА ИТАЛИАНСКОТО ЛЕТИЩЕ!АМА , ЧЕТЕТЕ МАЛКО , ПРЕДИ ДА ПИШЕТЕ ТЪПИЗМИ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ......ХА,ХА,ХААААА

18

Тоя па

преди 4 години

До Анонимен"В Русия пикът вече е преминат..."Войнико от информационния фронт - стреляш с халостни! трябва да смениш пълнителя!

17

Забележка:

преди 4 години

Напоследък хората в САЩ изкупуват масово не само варива и тоалетна хартия, но също така патрони и бухалки за бейзбол, често използвани за самоотбрана. Изглежда са разочаровани от способностите на държавата да ги защити в днешната криза, пише "Свободная преса".Моля не бъркайте страните - знаем кои пишат в "Свободная преса".В Русия бейзбола не е разпространен а свободната продажба на оръжия са забранени!

16

Зозо

преди 4 години

До Ясновидец АленкоТо на Боко аурата по-яка излезе :))))))))) Все пак трима папи са го пипали по аурата...Според броя на заразените.

15

Зозо

преди 4 години

Италианската преса гърми. 80% от руската помощ е безполезна. Пратиха ни военни и разузнавачи, а не лекари и материали. Истинската помощ е само от Китай.

14

Ясновидец Аленко

преди 4 години

И в Рашата ли аурата на Путин пази руснаците , както аурата на Бойко трябваше да пази българите ? Не че нещо, за една позната ясновидка питам.....