53

.

преди 4 години

На чужд гроб плачете ....

52

Илиев

преди 4 години

Като почнеш от крайцера Аврора, по традиция, в Русия се сбъдват винаги само лошите сценарии.

51

Боби

преди 4 години

Руснаците са пълни с иновации ,бе ....като магарета с п*ъдня!

50

брех

преди 4 години

Самолети с помощи и лекари кацат в Италия седмица, преди рекламната кампания на Путин, с помощта. Американци вдигнаха полева болница с 60 лекари още миналата сряда, германци приемат в болници болни италианци, китайците пращат самолети с оборудване и материали. Руснаците си направиха реклама с великата помощ, за която италиански лекари пишат, че е 80% неизползваема, понеже идва от военното, а не от здравното министерство, а генералите лекари са бактериолози, не вирусолози.

49

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 4 години

БРАВО ,БЕ ...НАПРАВО ВЪРХОВНО!ИСКАЙТЕ ПОМОЩ И "ОСВОБОЖДЕНИЕ" ОТ ВЕНЕЦУЕЛА , КУБА И РУСИЯ ,БЕ...ХА,ХА,ХАААААТЕ СА МАЙСТОРИ В ГОНЕНЕТО НА КОРОНАВИРУСА С ТАНКОВЕ , САМОЛЕТИ И ЛЕКО СТРЕЛКОВО ОРЪЖИЕ!ТЕ САМИТЕ ДОКТОРИ СА ВСЕ УЧИЛИ В ШКОЛИТЕ НА КГБ....ХА,ХА,ХААААААААКУРШУМ В ТИЛА----И ВЕЧЕ НЯМАШ КОВИД-19!ТЕ ТОВА Е ИМУНИЗАЦИЯТА И ЛЕЧЕНИЕТО, ПРОЛАГАНО ПО СТАЛИНСКО И ЛЕНИНСКО ВРЕМЕ .. ОТ КАДАФИТО , ПОЛ ПОТ , САДАМ И РЕД ДРУГИ "ДОКТОРИ"!ИНОВАТИВНО ,...НАЛИ??!

48

Анонимен

преди 4 години

Всички пишат за епидемията,но по-интересное какво ще става след нея, защото последствията от нея ще се кардинални и световни. Прочетете седемти последици от нея от БЪЛГАРИНА Иван Кръстев в чехския в-к Dennik. Статията може да се намери и на сайта INO smi.ru Всички световни СМИ от месец насам предвиждат две неща- възхода на Китай и залеза на САЩ,и края на глобализацията. Сериозни съмнения има дали ще се запази ЕС и дали Шенген ще го има в бъдеще.

47

Анонимен

преди 4 години

До Ха, ха,ха,хаааааааааЗначи филма ти е тубата.НО там клипчетата за оръжия - тествани/създавани от профани са неизмеримо повече с произход - кравария.Втори въпрос - гледаш филмчета с деца на руски? егати и зеления перверзник!

46

AZ

преди 4 години

Русия да разкрие истината за взрива на 17.09.2019 г. във вирусологичната лаборатория "Вектор" в Колцово в Сибир.За броя на загиналите,за избягалите животни и с какво са били заразени.

45

Анонимен

преди 4 години

Добре,че сте вие да публикувате глупостите на еврейския нео-либерален п***рцал (не)зависимая газета,защото отдавна в Русия никой не чете и не обръща внимание на тази помия./

44

Анонимен

преди 4 години

Китайците възстановяват селското си стопанство с военни методи и максимална скорост. Когато този вирус удари Русия и Украйна, а САЩ още си *** раните, Китай ще е абсолютен монополист на селкостопанска продукция. Това ще бъде следващият балон за надуване след спукването на текущите IT, ресурсен и недвижимите имоти. Това ще отвори сериозен шанс и за България, ако удържим ситуацията и я ликвидираме за сравнително кратко време

43

Анонимен

преди 4 години

Бре, какво стана? Г-жа Василева е прегледала доста от руската преса / нещо нечувано от сайта/, превела е добре нещата и ги е подредила обективно. В нашата преса не се пише, но освен от Русия в Италия има помощ от лекари от Куба и Венецуела. Дори Украйна се готви да иска такава. Защо и ние да не поискаме. Ще ни падне ихтибара ли- както се пита още Бай ***?

42

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 4 години

"ЕС--НЕ БИЛ ВЕЧЕ ФАКТОР В ЕВРОПА".......ХА,ХАХААААА....АМА ТЪРСИТЕ САМО ЕВРО И ДОЛАРИ ....НЕ РУСКИ ТАПЕТНИ РУБЛИ ИЛИ КИТАЙСКИ ЮАНИ...ХА,ХА,ХААААААААА...ЕГАТИ ТЪПИТЕ , ФАНТАЗЬОРИ....!!!

41

Анонимен

преди 4 години

До и кой сега е номер 1 Нямат генетична лаборатория за секвениране. Освен американски ползват една в Сингапур посроена от един руско-еврейски олигарх. Миналата година руските националисти пропищяха "В контакте", че резултатите там се продават на китайците за селективно генно инженерство против сибирските руски геноми.

40

и кой сега е номер 1

преди 4 години

На руснаците им трябва полеви изледвания и от европейския щам който е много по-агресивен.В тая биологична война трябва да се подготвени за тъпите си противници...

39

Анонимен

преди 4 години

Щом Италия може да наложи вето върху санкциите, значи можем и ние. Срещу 1 милион теста ще го направим.

38

Анонимен

преди 4 години

Руснаците традиционно освен гречка купуват сол и кибрит. Тоалетна хартия при криза не ползват, чакат да изсъхне.

37

Московские новости

преди 4 години

ЕС и без това от 10 години не е фактор от глобална гледна точка. А след кризата покрай корона вируса, вече няма да бъде дори регионален фактор в Европа, както е сега. В Европа ще се рапореждат Китай и Русия заедно с техните съюцници от централна и източна Европа.

36

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 4 години

АМИ ПОГЛЕДНИ В "ТУБАТА" , БЕ 36!ДОРИ ДЕЦАТА ТАМ СИ МАЙСТОРЯТ ОРЪЖИЯ ОТ СТАРИ ВОЕННИ ОТПАДЪЦИ!ТИ КЬОРАВ ЛИ СИ ...ИЛИ НИ МИСЛИШ ЗА АБДАЛИ??!

35

Фейкомети

преди 4 години

Тая "новина" как я подбрахте минути след появяването и, като от месеци игнорирате всичко писано по руските издания?А?

34

123

преди 4 години

То се знае, че рано или късно и тях ще ги удари. Вероятно не с такава сила като Западна Европа или САЩ, защото санкциите, които им наложиха САЩ и ЕС за свободно пътуване до някъде ги изолира и предпази. Нас като цяло какво ни касае какви ще са последиците за Русия или Турция, като още не можем да се осъзнаем какви ще са за България, щото едва ли и ние ще цъфнем и вържем...