73

Анонимен

преди 4 години

До 76Ти чист Българин ли си ?Докажи че нямаш други гени !Незнаех че Москва е в Украина :(И междо другото разликата между руснак и украинец е като между софиянец и варненец !

72

Тюрлюгювеч

преди 4 години

Статията е направо тюрлюгювеч от най-различни мнения. И каква остава от това за читателя? Да напише нещо русофилско или русофобско сроред предпочитанията си, което по правило няма връзка с написаното в статията.

71

дядо йоцо гледа

преди 4 години

До АнонименСъветски лекари са те спасили, а не руски. Може да са били украинци, арменци и т.н. Това че Москва ги е събрала е друг въпрос.

70

Анонимен

преди 4 години

Като дете получих тежко изгаряне на половината тяло !В България ме бяха отписали, направиха ми пластична операция в Москва 1976 година !Все още съм жив, дори имам дете жена нормален човек !Благодаря на руските доценти и хирурзи!Подариха ми живот !!!

69

Анонимен

преди 4 години

Италианци и испанци видяха какво е " помощ" от престъпните режими в пекин и кремъл, жалко че страдат невинни хора от такава " помощ"! Но наивните европейци от десетилетия подтискаха своя рефлекс за самосъхранение, допускайки ляво- фашистки " пророци" от восток да им мътят главите с " обединен свят", " партньорство" и т н лъжи! Сега иде събуждането, връщане към сигурността и законността на миналото, дано това събуждане да не е като от тежък кошмар!Бог да пази невинните и слабите по цял свят!

68

Анонимен

преди 4 години

Украйна иска помощ от Русия!Да видим вас кой ще ви помогне !Като знам от 40 години живот в България, каква помийна яма е !!Една болница нямате оборудвана !Главните лекари и шефове на болници изнесоха и продадоха всичко, посочете една обществена болницата не пишем за скъпите клиники до там малко хорица имате достъп която има поне обдишване??Една поне !!!

67

До 72

преди 4 години

Що за глупости си написал! Нали имаха цяр за вирусa! Нали го лекуват успешно! Само гледай след две седмици, тия лъжци каква песен ще запеят!

66

невероятно,но факт!

преди 4 години

Русия се оказа много по-напред от западните държави в мерките срещу епидемията- и заразените там са по-малко.Но така или иначе и там ще има сериозно увеличение на заболелите-това не може да се избегне.Видимо някои в Испания не могат да приемат, че при тях катастрофата е пълна,а в Русия положението общо взето е добро и El Pais изразява тази настройка.Струва че е по-важно не колко са заболели,а колко са оздравели-в крайна сметка това е един грип..Давайте повече пари на лекарите,а не футболистите!

65

Емигрант

преди 4 години

Руските държавници са се интересували предимно навън да не изгубят позиции,да могат винаги да доминират Европа или отделни държави в Европа,а състоянието на населението им винаги е било последна грижа!Колкото енергия изхабиха да съботират Европа и Светът с хибридните си войнички,ако тия пари и загубено и проспано време ги бяха използвали да се съсредоточът в себе си,резултатът щеше да е добър!Сега очаквам,че ще бият всички рекорди по заразени и умрели от КОВД,19,без никаква ехидност или радост!

64

Анонимен

преди 4 години

Простаци !И вашият ред ще дойде !Българите сме зган !

63

Анонимен

преди 4 години

eксплозията ще бъде невиждана и ще се заразят 1 милярд руснаци минимум от който ще умрат практически всички, ще остане само навални и жена му

62

Анонимен

преди 4 години

ПРОЧЕТЕТЕ КАКВО ПИШЕ И ИСПАНСКИЯ " ЕЛ ПАИС" ЗА ЗАКУПЕНИТЕ ОТ КИТАЙ НЕТОЧНИ ТЕСТОВЕ ЗА ЗАРАЗАТА! Това е безумие!

61

Анонимен

преди 4 години

Ако всички тези милиарди за военно-космически сили, бяха давани на биолози, микробиолози, епидемиолози и всички други хуманни професии, нещата може би щяха да са по-различни.А то какво стана сега - вечният виновен Сорос. Смешно, грубо, недостойно.

60

63,

преди 4 години

Не лъжи, нищо подобно не пишат италианските лекари. И болните, и те са доволни, че поне някой се е вдигнал да им помогне. Понеже оядените з.ци от Брюксел не го направиха и не се и канят.

59

Анонимен

преди 4 години

Прочетете какво пише " Ла Стампа" за " руско- китайската помощ"! Позор за русия и китай!

58

Анонимен

преди 4 години

италиански лекари пишат, че е 80% неизползваема, понеже идва от военното, а не от здравното министерство, Глупост на куб. Дайте тогава да закрием ВМА в София. Аз като пациент се интересувам само дали лекаря е добър, а не дали е военен или цивилен, така както една жена се интересува от гинеколог за същото, а не дали той е мъж или жена.

57

Сата НАТО

преди 4 години

Нали се сещате, че големите руски лекари половината са всъщност шефове, които са се писали комаддировка заради командировъчните. Не е да не сме живели заедно 45 години, добре си знаем номерата.

56

Анонимен

преди 4 години

До ИлиевКато, например, забиването на знамето върху, Райхстага. Наистина лош сценарий.

55

До 42

преди 4 години

Можно помечтать.

54

Анонимен

преди 4 години

Ами, че извънредна ситуация има вече по целия свят. Значи ли това, че системата е порочна навсякъде?