40

Анонимен

преди 4 години

Тонката, мина именният ден?

39

Анонимен

преди 4 години

говори се че взимат 100-200 евро на тон спрямо вида на ***, 4000 тона са 400 000 евро, а те ще ги глобят 5000лв :D

38

Анонимен

преди 4 години

До Тонката точно така заедно са и много добре знаят че Марешки и Атака няма да подкрепят този вот защото им е последно в парламента и за това го играят така уж опозиция

37

Анонимен

преди 4 години

Блаже Игнатовски,няма ли да дадеизявление,ако съществува.Той лиразпределя *** на европа.Щели да разследват.Вече стана маз,зало и няма смисъл да ходи тамполиция ,несебопа и подобни пазачи.

36

До Тонката

преди 4 години

Може да се зададе и правителство Борисов 5 но в България ще останете само полицаите, държавните служители ромите. На другите децата вече отдавна ще са забравили българският език даже.

35

Анонимен

преди 4 години

До ТонкатаОнзи същия си като тиквата това, че част от хората могат да си разрешат да ходят по няколко пъти някъде си не значи и всички останали са прокопсали.

34

ХХХ

преди 4 години

Къде са съд , прокуратура, полиция ??? Къде са младите българи ??? *** от Банкя още е на власт ???

33

НРБ

преди 4 години

Оставка на Боко Харам и забрана на внос на отпадъци !!! Превърнаха България в клозет , скулптора от Чехия добре го показа !!! *** български народ ни стон ни вопъл !!!

32

А Кой

преди 4 години

Е дал разрешение за този внос?

31

Хигиенист

преди 4 години

Депутат, софра, запой.Преход, пасмина, застой.Болни, доктори, рушвет.Кмет, корупция, разцвет.Безпорядък, рев, искри.Алкохол, жени, псувни.Цици, интернет, Айфони. Бизнес, спонсор, милиони.Обир, банка, далавера.Ред, полиция, химера.Път, поръчка, магистралаКатастрофа, вой, раздяла.Улици, ремонт, павета. Кражби, сеч, екодървета.Фирми, призраци, офшорки. Евро, сметки, уговорки.Избори, елит, управа.Шок, пародия, държава.Изход, бягство, терминал.Народ, история, финал

30

Анонимен

преди 4 години

интересно дали хората на главния гражданин за европейско развитие на бг са му казали преди това за пристигането на европейските ***?знаел ли е 4е ще ги горим тука??

29

боклук

преди 4 години

Облажили са се от Блаже, но кой се е облажил най много. Явно е оня с най блажните приказки блжният Бойко.

28

Анонимен

преди 4 години

И защо до сега не сме видели разследващите журналисти да бутат вратите и да гонят с микрофоните собствениците на тази фирма, която внася ***. Или да искат обяснения от подписалите зам. министри и тн. Иначе ако е някой продавач на мляко на пазара, цяла рубрика ще направят и сцени и какво ли не.

27

Анонимен

преди 4 години

Блаже Игнатовски партизанското име на Баце Борисовски.

26

Бате Гойко

преди 4 години

"глоба в размер от 2000 до 5000 лева."С такива символични глоби, нищо няма да спрете.

25

from Belgique

преди 4 години

Ся не че нещо , ама що съборихте държавата си с простотията си ? дяда ви Тоша кат ви викаше навремето да пазите социализма вие хихикахте и си драпахте топките. е сега ше ду**** супата . Ся не че нещо ама и другаде има бедни така че не се спихвайте кат калъфи. :-)

24

5

преди 4 години

Тези от Герб, докато не затрият България и народа тези няма да се откажат. По безскрупулни, нагли и крадящи досега е нямало в историята на държавата ни. Затриха малкият и среден бизнес, хората напускат масово държавата, разпродадоха всичко каквото можаха, изтеглиха милиарди кредити и ставаме все по зле и по зле.Ще пише някога в историята " Имаше едо време една България, но едни крадльовци я разсипаха и продадоха"Което не можаха да направят турците 5 века, ГЕРБ го направиха за 15 години.

23

ЕДНО НЕ РАЗБИРАМ

преди 4 години

ТОЯ гражданин ли, селянин ли от така наречената Сев. Македония ЗАЩО не си е карал ОТПАДЪЦИТЕ по родните земи, а тука у нас. Разрешителни, паспорти...., Да не е някоя съвместна ГЕРБЕРАСТКО-ПАТРИОТАРСКА ДАЛАВЕРА

22

Анонимен

преди 4 години

Българина го тровят, оставят го без вода, без ток, дигат му данъците не се дига, ако му спрат замундата ще дигне въстание!

21

Пламен Георгиев КНОП

преди 4 години

Аз нямам нищо общо - само се познавам с италианските боклуджии