80

Анонимен

преди 4 години

над Ковачки има друг който прибира.кой ли е?

79

Кум Лисан

преди 4 години

Ковачкииииии, почна ли да ти пари под з.адника? 100 години го играеш умряла лисица, но идва Видов ден!

78

burgazlia

преди 4 години

има си хас.... отличника на ГЕРБ, усвоил милиардчета с градинки и шадраванчета за бащицата пашицата и мафията от одеса да е допуснал в бургас да се горят и заравят токсични отпадъци.... мармоти, шиколади, али бали, мамите си ......

77

ПроСоТо

преди 4 години

До АМИ , ПРАВИЛНО!скъпи,камениновите,тоест бетонни водопроводи ,НЯМА КАК да станат на "гивгир",кокто се оправдават мустакатите гербошамандури!И НЕ,НЕ "социнжинерите" откраднаха водата,а нароилите се като гъби след дъжд "ПРИВАТИЗАТОРИ" и собственици на вецове...Определено мнозинството от тях са от бившата бкп-номенклатура,но ОСТАНАЛАТА бкп-номинклатура ,ОТ ДЕСЕТ ГОДИНИ дремеща в креслата си като "правителство",НЕ НАПРАВИ НИЩО да тушира проблема,за който говорим всичики..но така е-тенекето

76

ПроСоТо

преди 4 години

не разбрах защо ни "успокояват",че немало радиоактивни отпадъци в боКо лука..Тук става въпрос за ИЗГАРЯНЕ на ПРОМИШЛЕНИ от па дъци!!Радиоактивните са под особен надзор и третиране!!!!..Все едно да ни кажат:-"Вода нема,обаче нема и паднал метеорит в Пернишко"..

75

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 4 години

ВОДАТА ВИ Я ОТКРАДНАХА , СОЦ-ИНЖИНЕРИТЕ НА БКП , СЪС ЕТЕРНИТОВИТЕ И КАМЕНИНОВИ ВОДОПРОВОДИ ,---ПО СЪВЕТСКИ ОБРАЗЕЦ!ПЪЛНА КОМУНИСТИЧЕСКА НЕКАДЪРНОСТ И СЪСИПИЯ НА ВОДНОТО СТОПАНСТВО НА БЪЛГАРИЯ!50-ГОДИНИ , НИКАКВИ РЕМОНТИ И ОБНОВЛЕНИЯ!!!!!ЕТО ВИ ГО РЕЗУЛТАТА!!!

74

pop

преди 4 години

Това е фирмата "***" на Боков и Луканов , които внасят балите от италия

73

?

преди 4 години

Водата я отраднаха, но ето имате отпадъци от сърце, ще влязат в нашите бели дробове. А може би сме овце заслужили си това битие?

72

Анонимен

преди 4 години

Борисов кога ще забарни вноса на отпадъци и горенето им? Когато след време всички трагнем с маски,и не виждаме слънето от смога като в Китай ли? С водата така стана,когато хората останаха без вода,геребрастията тогава се раздвижи и още не ясно дали ще има резултата от тяхното движение.

71

Анонимен

преди 4 години

я виж ти,от това ли имала нужда нашата страна ,че го внасяме ударно,не е ли логично да се забрани със закон да се внася нещо,дето нито го искаме ,нито имаме нужда от него.Депутатите ,приемете някакъв закон за забрана да се внасят бо клу ци,свършете поне веднъж една полезна работа,за която няма да ви платят,покажете,че ви пука за нас и страната

70

Факт

преди 4 години

Остава само да се разбере кой комунист е вносител на ***. Защото само *** може да внася *** ! А всички знаем кои са *** в България - БСП !

69

Анонимен

преди 4 години

ОТПАДЪЦИТЕ СЕ ВНАСЯТ ОТ БКП/БСП И ОТ БИЗНЕСМЕНИТЕ НА К.НИНОВА!ТОВА Е ПОРЕДНАТА КОНСПИРАЦИЯ НА НА КОМУНИСТИТЕ ---ЗА ПЕЧАЛБИ И ПРЕДИЗВИКВАНЕ НА НЕДОВОЛСТВО СРЕД ХОРАТА!ПИТАЙТЕ НИНОВА ЗА това , как се разнася ЗАРАЗАТА ....С "целувките на козички и прасенца"..!!!

68

Борис Бойков

преди 4 години

Тодор Живков е виновен -защото 80-те години е подписал спогодба с тогавашна Европа -да им гори и заравя *** ! Ако бех АЗ -никога немаше да разреша това !! Питайте майката на нацията -Цецка Цачева и майката по чумата на прасетата Искра Фидосова

67

Анонимен

преди 4 години

По таз схема като *** са внесли трупове на заразени диви *** с чума как за горене,а не са ги изгорили навреме,но как пратки са ги освободили навреме заради незабелижимото им разнасяне по места поради чума и последващо разгласяване за нея съответно измежду диви *** без да е ясно що за стада като дори по външен вид те се различават как за териториално размножение,вид,че още набързо ги обвързаха с домашно отглеждани *** по свинеферми,домове за унищожение в съотношение 1:10000,диви:дошашни.

66

АБСОЛЮТЕН ФАКТ!

преди 4 години

ФАКТА ---ЧЕ ОСНОВНИЯ ВНОСИТЕЛ НА ОТПАДЪЦИ ОТ ИТАЛИЯ СЕ КРИЕ ОТ МЕДИИТЕ , САМО ДОКАЗВА , ЧЕ ТОВА Е ДЕЛО НА ЛЕВИЧАРИ И ЧЕРВЕНИ МАФИОТИ!ДО ДНЕС--САМО "ПОРНО СНИМКИ" ПО МЕДИИТЕ , НАДУВКИ И ДИМКИ ...ЗА НАИВНИЦИТЕ!НИТО ЕДНО ИМЕ ЗА СЪДА , НИТО РЕАЛНИ ДОКУМЕНТИ..ХА,ХА,ХААААААА....ПЪЛНИ ФЕЙКОВЕ ...!

65

НЕМА ОПРАВИЯ

преди 4 години

С ВНОСА НА *** ОТ ИТАЛИЯ--БСП И КОРНИ ,НЕМА ДА ИЗКАРА МИНЬОРИТЕ ОТ МАРИЦИТЕ-123, НА СТАЧКА ПРОТИВ ГЕРБ!КОВАЧКИ , ДОГАН И ГЕРГОВ, САМО ЩЕ ПЪЛНЯТ ГУШИТЕ ОТ ЕВТИНОТО ГОРИВО В ТЕЦ-овете!Б***клука е --огромна далавера за ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ ЗА ПЕЧАЛБА НА ПАРИ!

64

избирател

преди 4 години

Ееее,то бива,бива ама,такава ВИСОКА глоба чак.....,ай сега...Това е нечовешко!!!

63

М, да ...

преди 4 години

така де не е открит! Че да не би да смеете да предизвикате паника, ако кажете че е открит!

62

Хореографо

преди 4 години

Двете най големи мафии - Н,Драгета и ГЕРБ, си търгуват бок...лук.

61

Отпадъци, а не бо-к

преди 4 години

Ауууууу! Какъв рев на болшевиците в БГ. Разбрали -, неразбрали, но скачат, като онази малката от Швеция.