60

Анонимен

преди 4 години

Изпращач: Коза НостраПолучател: Ковачки....Кое не е ясно тук.А МВР, Прокуратура, Съд го играят Ни чул, ни видялАй честитУ на простото бугарско племИ !!

59

Ст.Загора,тровят ви

преди 4 години

Старозагорци има ли?Ето какво правят при вас - "мафията ..... е започнала да заравя *** в различни изоставени мини и шахти и дори ги бетонирали, за да не бъдат открити, което е още по-опасно,тъй като не се знае колко са опасни отпадъците и какви вреди могат да нанесат на подпочвените води и насажданията."

58

Варна

преди 4 години

Мафия, какво да говорим повече....Най интересното че повечето бургазлии мразят варненци и ги наричат гагаузи.Във Варна в момента да има едно към 1000 гагаузи и 750 000 хиляди българи.Даже ми е странна приливната вълна от бежанци към Варна, защото варненци са жестоки хора по принцип, не се церемонят много за да вкарат някой в гробищара

57

Анонимен

преди 4 години

?10 млрд. неустойка,ако спрем да горим *** на ЕС, подписал Бойко през 2015... Съобщи Ковачки, той "само изпълнявал нареденото от Борисов"...От Брюксел да не се правят и те,че нямат нищо общо с тая работа,големите "еколози" на думи,а всъщност мошеници и убийци на природата Те също имат вина за екокатастрофата в България!

56

Анонимен

преди 4 години

Бойкоууу,откакто сте на власт с Цецоу,се внасят токсични отпадъци и сте в комбина с италианската мафия,преди това нямаше такива изпълнения!Не си мисли,че като прехвърлиш вината на Ковачки,пак ще се измъкнеш ни лук ял,ни лук мирисал,тоя номер вече не минава!Спрете ***,бе убийци на България,не искаме да превърнем държавата си в токсична пустиня и въздуха в токсичен убиец!Хората измират. Отровният Кръг De Gifcirkel - https://youtube/watch?v=MKiOt-SRXYgхоландски документален филм

55

Ами, правилно...

преди 4 години

ЩО НЕ ПИТАТЕ ДОГАН И КОВАЧКИ, КАКВО ГОРЯТ В ТЕЦ-овете СИ??!!!ГОРЯТ Б***КЛУЦИ, ЗА ДА СА НА ПЕЧАЛБА.ОТ ВЪГЛИЩАТА СА НА ЗАГУБА!!!

54

Пак ГЛУПОСТИ..

преди 4 години

КОМУНИСТИТЕ НАРОЧНО КАРАТ *** В БЪЛГАРИЯ, ЗА ДА ИМ РАБОТЯТ ТЕЦ-овете ПРЕЗ ЗИМАТА, И ДА САБОТИРАТ ВЪГЛЕДОБИВА.ТЪРСИ СЕ НЕДОВОЛСТВОТО НА МИНЬОРИТЕ, ЗА ДА БУТНАТ КАБИНЕТА.

53

Анонимен

преди 4 години

Мафията е много гъвкава и измисля всякакви приоми и измами,трябва борбата да е всеобща,от всички държави срещу отпадъците!Протестирайте пред посолствата на Италия,Испания,Англия и страните от Азия и Африка от където се е внасял отпадъка,внасяли са дори заразени медицински отпадъци и може да плъзне зараза,както плъзна зараза с животните - *** - диви и домашни,агнета,кози.

52

Супер

преди 4 години

Колко много б****** има в страната на чалгата и простотията;))

51

Анонимен

преди 4 години

И във Варна и в Бургас кметовете са от партията на царя слънце

50

до минувача

преди 4 години

така се е научил от бекапейски - що не питате КОРнелия за приватизацията? Или Станишко за заменките? Или Орешаро за Пеевски и КТБ? А това, че някой си е направил далавера и Бойко го е хванал, само му прави чест. С тия приказки, заради вашата тАпотия, пак ще гласуват хората за ГЕРБ, щото като ви гледам вас, са като доктори на науките.

49

minuvach

преди 4 години

Бойко Борисов както винаги се прави на ударен с мокър ***. Той нищо не знаел, той винаги пада от Марс.

48

Анонимен

преди 4 години

Той не е виновен - Бойко Борисов за нищо не е виновен

47

Анонимен

преди 4 години

Бойко Борисов нищо не е знаел - дааа

46

ССС

преди 4 години

Получателят на *** е ясен българският народ , а парите за Бойко Борисов!!!

45

gf hf mf :>

преди 4 години

За да се търпят всички тези безумия - мръсен въздух, чужд ***, липса на вода, лоша храна, явно ГЕРБ нямат алтернатива в момента и никой не иска да ги свали. Друго обяснение няма защо са още на власт... :)

44

Смешник

преди 4 години

А ве вие нормални ли сте парламента удобри и прие да внасяме бок//лук за да могат някой хора да правят пара ся същите се чудят що им бок//лук за горене .... че даже не просто си е законен даже си спомням че боко се гордееше и хвалишв.

43

Анонимен

преди 4 години

аа кой ми с....а в гащите?

42

Анонимен

преди 4 години

До 40 А КойКак КОЙ ! ТОЙ е един, е ТОЙ

41

НРБ

преди 4 години

През 2009 г чешки скулптор показа България , като турски клозет ,позна 2020г Боко превърна България в помийна яма !!! Браво на чешкият скулптор !!!