166

Анонимен

преди 4 години

на футболен жаргон:ГЕРБ си вкарва хеттрик в собствената врата.

165

Анонимен

преди 4 години

Със съжаление чета коментарите на хората и осъзнавам, че 30 години след началото на прехода 100% от коментиращите очевидно искат комунизъм. Очевидно искат да получават компенсации, а не да изработват парите си... Жал ми е за вас...Като искате да си почивате, вземете си отпуск!

164

Справка

преди 4 години

А за болни, които впоследствие умират? Те ще трябва да плащат първия ден, това е в закона. Посредник ще е църквата срещу малък процент.

163

Анонимен

преди 4 години

Проблем с болничните има, защото населението застарява - работещите над 55 колко % станаха? Условията на труд са мизерни, а експлоатацията е нетърпима - работещи бедни, с работен ден по 12 часа, на половин работен ден официално.Или свалят този *** проект, или правителството пада. Социалната им политика ни убива. А сега за пореден път се опитват да ни противопоставят. Какво общо имат здравните осигуровки с пенсиите и майчинството? Патриоти ли? Поредните българоубийци! Писна ми!

162

Питане

преди 4 години

щом държавата си плаща задълженията към нас когато и както си иска ние защо ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да си плащаме социално осигуряване. Всеки месец това са доста пари с които можем са си покрием не един а три дена болнични за месеца дори да си купими и лекарства - при това всеки месец.

161

М, да ...

преди 4 години

До 190 Анонименкоито карат работниците си да взимат болнични и да ходят на работа-----------грешно тълкуваш! Вж. най-вече в болничните пише си

160

ГЕРПаджия

преди 4 години

Добра идея имам и за фалшивите инвалиди. Отнемат се патериците на всички инвалиди и тогава само истинските няма да могат да ходят. На тях ще се продадат нови патерици с 10% намаление.

159

Анонимен

преди 4 години

Защо имам чувство, че тези които не признават болничните, 1-вия ден не искат да плащат, тези, които карат работниците си да взимат болнични и да ходят на работа и тези които осигуряват на минимална заплата и не внасят данъци са едни и същи ХОРА?

158

Търпимост много

преди 4 години

Аз имам питане- нон стоп нещо се увеличава, нещо се взима от народа. Обаче народът търпи?!?!?Как е възможно?Хората в нормалните държави ще са на улиците, ама на нас всичко ни е точно

157

До 173

преди 4 години

Тя вече е. Има една прекрасна практика напоследък да ти заплащат на края на втория месец, а кой не е издържал или не му е харесало просто си губи парите...дават само някакъв мижав аванс от 200 лв

156

М, да ...

преди 4 години

Това беше предложение, което изкристализира в резултат на един анализ, направен от работодателите за рязкото повишаване на болничните в последните години. Ясни сигнали, че става дума за злоупотреби в една голяма част от тях--------------Проблема не е в парте обаче!

155

М, да ...

преди 4 години

Имам усещането, че тази държава се управлява/направлява от съдисти и циници! жестокост и гавра да се види докъде е прага на търпение! То не остана никаква чувствителност!

154

Шоп

преди 4 години

За мен е важно, че следващите 13 ще се плащат от работодателя и НОИ! Наздраве за дългите болнични и добрите доктори!!!

153

177 Истина,

преди 4 години

Защото няма какви мерки да се вземат против фалшивите болнични и корумпираните докторя. *** докажи, че преди 2 дни Пешо не е имал 40 градуса температура и повръщане! Това е наистина сериозен въпрос и работодателите също са прави да си защитават интересна. Решенията следва да са баланс, компромис между интересите на тях и на работещите.

152

Счети

преди 4 години

Хората тихомълком си прокараха каквото искаше КРИБ. В оправданието, че било заради злоуботребите могат да повярват само малките деца и избирателите на ГЕРБ. Сега вероятно ще стане тупордия и както винаги прави гусин Бурисуффффф ще излезе и ще оправи нещата или поне ще обещае, че ще ги оправи, че тези от КРИБ ще му намопмнят, че от догодина ще имаме нов прокурор, който може и да почне да забелязва някой неща в ГЕРБ, ако правителството не слушка !

151

Анонимен

преди 4 години

Както каза ББ по време на Изборите - Най сигурно е, че един ден всички ще отидем в ОрландовциДа ама преди това те ще си поживеят а ние ще се измъчим защо като ще мрем не умрем в БОЙ за Свобода?

150

Трайно Безработен

преди 4 години

Ходих скоро на Интервю за работа и ме питат можеш ли да караш мотокар, кран и още 5 неща обаче ще те осигуряваме на минимална!

149

Анонимен

преди 4 години

Малко ви е скоро няма и заплати да ви дават ще работите без пари ама трайте си за да не ви ...

148

Анонимен

преди 4 години

Баща ми преди да почине беше 3 месеца на легло аз бях Безработен та можех ад го гледам не съм вземал болничен! Какво ревете нали си ги избирате да ви управляват

147

Анонимен

преди 4 години

До преди Изборите Бойко разправяше как ще вдига заплатите с 10 % от Януари!Минаха Изборите и ето ви болнични за ваша сметка и това ако не долен измамник.