186

Анонимен

преди 4 години

Държавата започва да закъсва с всичко... с пари институции работна ръка всичко заради некадърното управление за 30 години.И по-зле ще става времето си минава хората остаряват

185

язек

преди 4 години

На тези, които го гласуваттова им пожелаваме много много болнични дни!!!!

184

язек

преди 4 години

Работодателите искаха да спре сливането на почивните дни, па сега пищят. е нема угодия!!!!

183

Анонимен

преди 4 години

Омлет ? С кисели краставици.

182

Анонимен

преди 4 години

Поне сега ще има вицове. Политически за на ухо.

181

Анонимен

преди 4 години

До ШопАма наистина, що пък да не ходим първия ден на работа?

180

Анонимен

преди 4 години

До HeinrichHimmlerъ.те тези изобщо не работят

179

ОХ

преди 4 години

Мендо, ***? И при инсулт и инфаркт ли ***?

178

Радослав

преди 4 години

До кога бюджета на тази държава ще е против тия които го пълнят? Да направят всички плащания само и единствено за данъкоплатци!!! И така ще има пари за всичко!!! И болничния да се изплаща изцяло от държавата!!! Нали за това плащат и работници и работодатели осигуровки!!! Тая държава гледа да прецака само тия дето и пълнят бюджета и после реве, че нямало хора!!! Ако продължавате така до 20 години ще останете само дупедати и 4 милиона социалки и тогава няма да има кои да ви издържа!!!

177

Стамат

преди 4 години

А да ни сваляте три кожи не закъснявате и не питате на първия или на втория ден!

176

хг

преди 4 години

Тази вратичка естествено се оставя , за да могат братята роми от квартали като филиповци да взимат болничен и първия ден, защото имат много чавета/деца и всеки ден някое е болно ! Толкова е прозрачно всичко, а народът е толкова сляп все така и се примирява да го тъпчат !

175

Анонимен

преди 4 години

Днес колежките с малки деца го коментираха това и веднага заявиха, че няма да имат никакъв проблем да "помолят" с едни 20 лв. педиатърките на децата им да издават болнични все едно децата са болни, а всъщност родителите ще се възползват, когато самите те са болни. Тези същите двете си взеха болничен на 3-тия месец от бремеността с диагнози "цистит" и зарязаха колектива безхаберно, за да си почиват цяло лято на морето "болни" и под жаркото слънце. Който си лъже, винаги ще си лъже.

174

Анонимен

преди 4 години

Prokurorite i sadiite pak sa dovolni...:-)

173

П.Петров

преди 4 години

Пропуснах да кажа:ДОЛУ ПРОСТАТА НАГЛА МУТРАТА!Реално управляващата в България "тайна" коалиция на ГЕРБ и ДПС НЕ СЛУЖИ НА НАРОДА И ДЪРЖАВАТА, А САМО НА БКП-ДС ОЛИГАРХИЯТА!ДОКАТО ИЗБИРАТЕЛИТЕ ОВЛАСТЯВАТ С ГЛАСА ИЛИ ПАСИВНОСТТА СИ ПРОСТИ, НАГЛИ СЕЛСКИ ТАРИКАТИ, ВСЕ ЩЕ ЖИВЕЯТ В БЕДНА, МИЗЕРНА, КОРУМПИРАНА ДЪРЖАВА!ПРОМЯНА ЩЕ ИМА САМО КОГАТО СЕ ОВЛАСТЯВАТ ПРИНЦИПНИ ХОРА, С КОНКРЕТНИ АНГАЖИМЕНТИ И СРОКОВЕ, А В СЛУЧАЙ, ЧЕ НЕ СЕ СПАЗЯТ,ГРАЖДАНСКОТО ОБЩЕСТВО С ПРОТЕСТ и БУНТ ИЗИСКВА ОСТАВКИ ДО РЕЗУЛТАТ!

172

П.Петров

преди 4 години

Тази идея е показателна, че държавата се управлява от Т.Ъ.П.А.Ц.И., овластени от пълни ***.И., както в държавната администрация, така и в администрацията на крупния бизнес!При положение, че работодателят плаща (с парите изработени от работещите, защото не си ги вади от джоба) първите три дни от болничните, той има пълна свобода да определя и всички видове допълнителни възнаграждения - премии, бонуси и т.н.Под предлог, че фалшивите болнични ощетявали съвестните работещи, наказват всички!

171

Анонимен

преди 4 години

Твърдо заявиха, че повече не искат да управляват. Оставка мизерници недоносени.

170

До 180

преди 4 години

Той 62 яко се е обърнал, но и ти не си прав. Сега има максимална осигурителна сума и зависи кой как смята. Ако човек получава 6000 лева, той автоматично губи доста за тези 5 дни заради осигуряване върху 3000 лева, примерно 750 лева за 5 дни. После тези 80%, за които пише 62, са повече от сегашните около 77,6% след осигуровки и данъка, т.е. при продължителен болничен сега взимаш повече.

169

още един анонимник

преди 4 години

До 62Мързи ме да смятам точно, но за да си 1000 лв назад ефективно при новите условия, трябва брутната ти заплата да е над 8 000 лв. Трябва да повярвам, че при такава заплата трябва да ходиш в офиса, нямаш възможност за работа от вкъщи? При 8 хиляди брутна и над 6 хиляди нетна? И това е "*** и мизерията" и не може да те мотивира да работиш?И един мармот...

168

Анонимен

преди 4 години

Какъв комунизъм те гони бе ***?Аман от кухи пишлемета!

167

Анонимен

преди 4 години

1 неплатен ден, означава приблизително 5% по-ниска заплата. С други думи през 2020 година няма да получаеаме по-високи заплати в сравнение с 2019 година.