155

Номад

преди 4 години

Хей, българи !!!Нали сте най-старата и умиращата нация!!???!Някой коментарите са толкова жлъчни!!! Откъде имате толкова злоба?Какво лошо направиха казахстанците на вас?Защо не гледате на себе си !!! Господ от горе гледа !!!Защо не премахнете мизерията в страната??? Защо толкова сте загрижени за Казахстан?!!Не можете да се разберете със собствената история!! Толкова време губете за да пишете гадости . По-добре управете живота в България!!!

154

луд козар мустаба

преди 4 години

до Mustafa"Ако не беше чумата СССР да приватизира националните богатства на толкова тюркски републики и да се опита да асимилира хората сега щеше да има турски съюз. Азери, казахи, узбеки, а също и руски републики като Татарстан, Чува, Башкуртистан са тюркски народи с тюркска обща история и нямат проблем с идентичността."Ти не си мустава, ти си ЧУВА . Хи Хи .Искам да попитам кой е предводител в този съюз?

153

Анонимен

преди 4 години

Каква идентичност може да имат тези вчерашни чергари, които променят името на столицата си на всеки пет години?

152

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЗа Индия:" официалния език е английски и ползват латиница.всяко дете завършило средно образование свободно говори и пише на английски"Хах! Свободно говорели? Ти разговарял ли си с индиец? 99% са просто ужасващи.

151

Анонимен

преди 4 години

Кви са тея държави, кви са тея имане .. леелеееее ... хахах. Аз все си мислех, че са някакви от Стар Трек.

150

Анонимен

преди 4 години

Ок. Да са живи и здрави. Не съм им господар, че да им казвам, какво и как да правят. Така са решили, така искат.

149

Анонимен

преди 4 години

Народ който пише на кирилица и изповядва православие не ми го хвали!

148

Анонимен

преди 4 години

Предпочитам децата ми да говорят английски и пишат на латиница.Така ще имат много по добри възможности в живота

147

Ю кортес

преди 4 години

Чехия Полша и Унгария ползват латиница и се чувстват много по близо до европейската християнска цивилизация.също и се развиват по добре.дори Румъния се ползва от латиницата и напредъка им е виденКирилицата е азиятщина докарана от византийски чиновници и прокарваща византийски политически интереси.

146

Анонимен

преди 4 години

Кирилицата е отживелица която пречи на младите хора.един от основните фактори Индия да има толкова много специалисти медици и айти е че официалния език е английски и ползват латиница.всяко дете завършило средно образование свободно говори и пише на английски и всяка информация за него е достъпна.

145

Анонимен

преди 4 години

Това е все едно във футбола да развалиш готов отбор и да го напълниш със "звезди".

144

Mustafa

преди 4 години

Ако не беше чумата СССР да приватизира националните богатства на толкова тюркски републики и да се опита да асимилира хората сега щеше да има турски съюз. Азери, казахи, узбеки, а също и руски републики като Татарстан, Чува, Башкуртистан са тюркски народи с тюркска обща история и нямат проблем с идентичността.

143

Желев

преди 4 години

Ми те са близо до Китай може и него да учат а някои докато го научат може и в пенсия да излязат.Изпусни питомното, *** да търсиш дивото из степите.

142

kireza

преди 4 години

ПО ВЪЗРАСТНИТЕ КАТО МЕН НАВЯРНО СИ СПОМНЯТ,ЧЕ И МНОГО НАШИ БЪЛГАРИ-БРИГАДИРИ УСВОЯВАХА КАЗАХСТАНСКИТЕ СТЕПИ....МНОГО РУСНАЦИ ОСТАНАХА ДА ЖИВЕЯТ ТАМ И РАЗВИВАХА ИКОНОМИКАТА И КУЛТУРАТА В ТЕЗИ ТЕРИТОРИИ....АКО НЕ БЕШЕ СССР,КАЗАХИТЕ ОЩЕ ЩЯХА ДА СА НЕГРАМОТНИ И ДА СИ ПИЯТ КУМИСА И ДА ВОНЯТ НА ПЪРЧОТИНА...А КИРИЛИЦАТА Е НАЙ СЪВЪРШЕННАТА АЗБУКА В СВЕТА...ЛАТИНИЦАТА Е ЗА *** КАТО АНГЛОСАКСИТЕ!!!

141

Анонимен

преди 4 години

До теНе ***, ако не бяха българите да ви образоват на военно дело и писменност, нямаше да ви има сега.

140

Анонимен

преди 4 години

Каквито и интриги да плетат, Русия ще си остане суровинен заден двор на България.

139

Анонимен

преди 4 години

Той и Путин по едно време щеше да сменя Българската азбука с Латиница, но нещо се отказа. Сергей също обмисляше да се поклони. Българите трябва да си я пазим.

138

Анонимен

преди 4 години

Руската империя запазва казахите от унищожение и поробване от съседни,враждебни на тях племена

137

Анонимен

преди 4 години

Когато Руската Империя присъединява тези земи тя заварва там малобройни номадски народи.Степи и полупустини,трудни за живот.Русия цивилизова и образова местните казахи,ограмотява ги и подобрява живота им.Донася до тях ценностите на цивилизацията.В Руската империя и СССР казахите се развиват и умножават,придобиват самочувствие на достоен народ а не племе.В Америка отдавна щяха да са ги избили,като индианците.Сега някой от Запад ги ръчка,опитват се да направят сценарий за нова антируска държава

136

ss

преди 4 години

До ШибиРиби: На влизане в Белград/Сърбия/, има огромен билборд, на който пише: Добре дошли в страната на кирилицата!!,/ на сръбски!/, така че не драскай глупости!