30

БуркаНБанк

преди 5 години

Какво ви очаква, ще разберете отКомисията заУстойчивоРазвитие наЕвропейскитеЦенности.

29

Анонимен

преди 5 години

Крадни, крадни юнак народен, от кражби ти се н***сери! Народът *** е, но вековен, със *** здрав е, знай го ти!

28

ЕУРО

преди 5 години

Бързо да влизаме и да слушаме Америка, че току виж не сме влезнали.Само с 1-2 % ще поскъпнат цените (нищо,че парното, топлата вода и тока поскъпнаха с 15% само за месец).Щом пенсиите и заплатите ще се увеличат е супер,че ще влеземеме у ЕУРО зоната.Това ще е успех за България пенсионерите ще взимат пенсиите в ЕУРО и ще са щастливи, защото ще имат повече да дават на своите внуци за бонбони и сладолед, а работещите ще ходят на почивки на Малдиви,Сейшелските острови,остор Бали и д.р, абе да влизаме.

27

есперкт

преди 5 години

До акудЕС е най-големият спонсор на корупцията чрез еврофондовете, които са създадени, за да се купуват с тях продажните правителства.

26

Анонимен

преди 5 години

До Armagedon 26Ами защото ще се краде в Евро (двойно)! :))))))))

25

Armagedon

преди 5 години

Унгария,Чехия,Словакия,Полша и Румъния са много по-добре икономически от България,а никоя от тях няма и намерение да кандидатства за Еврозоната.Това да ви подсказва нещо за желанието на политиците ни за Еврото.Освен отново да ни прецакат не виждам за какво толкова много напират,след като сме и във валутен борд за разлика от по-горе изброените държави.

24

акуд

преди 5 години

обвързването с ЕС ще намали корупцията и от това точно се притесняваме ние българчетата, не от друго.....

23

Как какво

преди 5 години

Глад и мизерия!Само не разбрах, кои са тия поискалите? Кой ги е упъномощил и колко са представителни на народа упълномощилите ги?

22

месара

преди 5 години

Тези наивници още мислят, че на някой в управлението му пука за хората. Всичко е граби до последно и после газ към Ел Ей като почне да се разколачва ***.

21

Анонимен

преди 5 години

Някой ще отрази ли "преговорите" между Велев, Синдикатите и управляващите относно МРЗ?В началото на мандата ни лъжеха, че ще увеличат доходите в края на мандата.Сега ни лъжат, че ще нараснат доходите, след като приемем еврото след 2,5- 3 години.ДОКОГА ЩЕ ОБЕЩАВАТ?Когато обещаеш нещо и не го изпълниш, то става заблуда, лъжа.

20

Анонимен

преди 5 години

Приемането на еврото е пагубно за народа.10 год. най- ниски заплати и пенсии, последният пирон в ковчега- еврото.И ни обясняват колко хубаво щяло да бъде. Няма да боли.

19

От редакцията

преди 5 години

Станала е досадн а грешка. Чиислата 1-2% в предпоследния абзац да се четат 1-2 пъти. Молим за извинение!

18

Зозо

преди 5 години

Вероятно ни чака единадесети апартамент на Цвъц

17

Анонимен

преди 5 години

За това управление и злините му едва ли има още какво да се каже, но има какво да се направи и то незабавно!

16

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 15Ти лично какво получаваш от еврофондовете?

15

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 13Кой в Бг получава 1000лв заплата?Последните данни са, че 83% от работещите получават под средната заплата, която в провинцията е различна- 700- 800- 900лв, само в Сф средната заплата е по- голяма.83% получават под 700-800 лв.Само 17% получават средната раб. заплата. Това значи масова бедност.

14

Анонимен

преди 5 години

Някакъв двоен стандарт ни готвят. Те се правят, че ни искат, а бате се прави, че слушка и си прави кво си знае. Само да не спират фондовете и всичко е наред.

13

лъжи!

преди 5 години

Какво повишаване на доходите?Цяла седмица бизнесът, синдикатите и управляващите умуват как да НЕ увеличат МРЗ от 2019год., никоя медия не го отразява, те откровено ни лъжат, че ще се повишат доходите.Какви инвестиции? Някой пореден завод в Пловдив със заплати 600лв.Досега не се увеличиха доходите, че с еврото ли ще се увеличат?!Всяка държава, приела еврото, изпада в криза дългосрочна.

12

Анонимен

преди 5 години

Ами сега който не му харесвам бг хваща самолета и отива на гурбет някъде стиска притиска и като си дойде в бг има повечко парици но приемайки еврото става леш това значи че дори и да спестиш пак ще е зле защото и бг вече е евро и едно кафе ти струва 1.50? а не лв а заплатите в бг същите 500? на месец та със две думи стегнация и обедняване не че сега цените в бг не са колкото във европата със еврото!

11

Жо

преди 5 години

ДА ГОВОРИШ от името на "народа", какво искал и какво не искал "народа" и т.н.- това правят комплексари, коитосе асоциират с простолюдието.