50

анонимен

преди 5 години

на германия и франция им трябваха около 10 год за да си стъпят на краката а на нас колко ще ни трябват сигурно 50год

49

Анонимен

преди 5 години

Спирала от инфлация. Това ни чака.

48

Анонимен

преди 5 години

Еврото е една огромна измама ! Живея в Испания от времето на испанската песета,преди да приемат еврото,исп.политици изговориха същите лъжи като тая Илиева,нищо от казаното не се сбъдна,испанците обедняват с всеки изминал ден до днес...и днес все още продължават да си искат песетата...с песетата те живееха един прекрасен живот,нямаше бедни,имаше само добре задоволен народ,елате сега да ги видите,свити,загрижени и обеднели...ЕВРОТО Е ЕДНА ГОЛЯМА ИЗМАМА,ТО Е ДОБРО САМО ЗА ГЕРМАНИЯ И ФРАНЦИЯ...

47

Анонимен

преди 5 години

някакъв тролски *** се опитва да внуши в коментарите че КТБ не е работа на едни 3ма закръглени господа....

46

Анонимен

преди 5 години

при падане на валутният борд 1 евро няма да е 2лв....герб не се отказват от затриването на държавата на ВСИЧКИ фронтове - суверенитетът на държавата за тях е нищо

45

стига пропаганда

преди 5 години

До Пъстра ЗлаткаЛеко ! Унгарците си карат на форинти и въобще не ги интересува ! Поляците - злоти , румънците - лей , хърватите - куни и тъй нататък !Да не споменавам англичаните - влезнаха и излезнаха от ЕС , но валутата не си смениха ! И всичките тези страни са с пъти по - добре от нас !На това нащо му се вика :"на гол корем - чифт пищови".

44

ники

преди 5 години

Кой поискал еврото ли? Всички, които са гласували за ГЕРБ, а те са повече от всички останали, така че на практика народа поиска еврото. Точка.

43

niki

преди 5 години

Всички престъпници на високите етажи ги е шубе от еврото и банковия съюз, защото вече няма да могат да правят подобни на КТБ неща.

42

Анонимен

преди 5 години

Поискахме?! Кой поиска?! Те си имат имена,и адреси.Напишете ги. Народа не го е искал.

41

Анонимен

преди 5 години

Тоя дупетат от ПП ГРОБ от къде знае че поскъпването ще е 1-2%? Бас ловя че около приемането на еврото ще се,случи я поскъпване на хаза, я нещо друго и ще има шиково поскъпване но то "няма" да е заради еврото! От ПП ГРОБ така обещаха!

40

Анонимен

преди 5 години

Чака ни ИНФЛАЦИЯ, за да могат да направят минималната пенсия поне 200 евра, щото Меркел и Макрон не щат просяци в зоната.

39

НЕ НА ЕВРОТО

преди 5 години

ще грабят като за последно !!!! Ще опоскат гаранционният фонд на валутният борд и .....отиваме в небитието !!!! 1 евро = 2 лв , т.е всичко по две , но заплати и пенсии делено на две !!!! Народа ще обеднее двойно , това е истината , тъжната истина !!!!

38

Анонимен

преди 5 години

Надявам се този въпрос да не бъде оставен за решаване на референдум. Голяма част от населението е финансово неграмотно и е в състояние на лесно повлияване от глупави и необразовани коментиращи, подтиквани от политически внушения целящи да държат България далеч от идеите и икономиката на ЕС. Моля ви драги съфорумци - образовайте се, завършете икономика, поработете на финансовите пазари или в някоя банка, пък тогава коментирайте.

37

Анонимен

преди 5 години

Тази жена Мария Илиева говори АБСОЛЮТНИ ГЛУПОСТИ И НЕВЕРНИ НЕЩА, да не кажа, че лъже! Нито едно нещо вярно не каза! Тя очевидно не е хич наясно с механизмите и принципите на Банковия съюз както и със законодателството и правилата на Еврозоната. Истината е, че България отдавна е готова да приеме еврото и всякакви страхове, че народът ще обеднее са неистина. Приемем ли еврото, много неща в живота ни се оправят. Но... кабинетът Борисов 3 наскоро е оттеглил заявката за Еврозоната. Защо?

36

Пъстра Златка

преди 5 години

До ArmagedonУнгария,Чехия и Словения са на евро от доста време ,доста зле матрала като гледам по плюсовете.....

35

Ач

преди 5 години

До ArmagedonБез Румъния всички са на Евро меееен

34

Във клубЪ

преди 5 години

От 30 години все по чакални

33

акуд

преди 5 години

невежеството е голямо нещо :). някога в древността когато имало гръмотевици хората си мислели , че господ пърди. цените щяли да скочат а заплатите щяли да намалят , няма такива като нас....

32

Анонимен

преди 5 години

КАКВО НИ ЧАКА ЛИ- ТОВА ОТ КОЕТО ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ СЕ СТРАХУВА- ЖЕЛЯЗНА ВАЛУТНА И БАНКОВА ДИСЦИПЛИНА- ТОВА КОЕТО СЕ СЛУЧИ ОТ 2014Г- ПОМНИТЕ ЛИ ОНУЙ НЕЩО ДЕТО ГО ГРЪМНАХА БСП И ОНИЯ 12 ДЕТО ПАК ДЕМОКРАТИЧНАТА ЛЕВИВИЦА ФАЛИРАХА- Е ТЕ ТОВА НЯМА КАК ДА СЕ СЛУЧИ АКО НЯКОЙ ИСКА ДА НИ КЛАТИ. ЗА КЛАТЕНЕТО НЕКА САМ РАЗБИРА КАКВОТО МУ ПОДСКАЗВАТ СПОМЕНИТЕ ОТ БЛИЗКО И ПО ДАЛЕЧНО МИНАЛО ИНАЧЕ ВЕЧЕ 21Г СЕ НАВЪРШИХА ОТ КАКТО СМЕ ВЪВ ВАЛУТЕН БОРД И СМЕ ЗАВЪРЗАНИ ЗА ЕВРОТО- 23 МИЛИАРДА ЕВРО ПОДПИРАТ ВБ В БНБ.

31

Анонимен

преди 5 години

Кой е искал Евро?? Не може ли заплатите да са в паунди и на банкнотите да стои достолепният образ на НВ Елизабет II ? Хем заплатите ще са 2 пъти по-големи и паундът е по-скъп от еврото .Еврото е измислена и компрометирана валута. Както ЕС е с предизвестен край, така и на европейската валута ще дойде края. И тогава ще видите защо UK побърза да се спаси от потъващия кораб!