45

Анонимен

преди 6 години

Поздравления кай за авторката... ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХааааааа

44

Анонимен

преди 6 години

A защо Косово и Босна не бяха илюзии? Украйна също. И всичките те цъфнаха и вързаха след като се отделиха!

43

Путин

преди 6 години

Това наистина е много забавно, в ЕС явно колекционират длъжници - Гърция си я запазват, но Каталуния не я щат. Испния обаче ще си я запазят. Същото направиха и с Украйна, която НЕ е част от ЕС, но е обилно финансово подпомагана от него. Там разкараха богатия Донбас, но бедните райони си ги запазиха за съюзник :) Баба Меркел няма причина да я интересува какво ще е след нея :)))))

42

Анонимен

преди 6 години

независимост за кюрди... пардон Каталуния

41

Анонимен

преди 6 години

Защо си мисля,че Брекзит и "каталунската революция" се случват,след като Меркел покани "бежанците"и наложи квоти за приемането им от всички европейски членки?

40

Brexit

преди 6 години

Тази статия излъчва толкова много страх, че владенията на Германия може да се отцепят едно след друго, че направо изглежда смешна :) Какво толкова става - хората от една област твърде дълго са били ощетявани и вече не желаят това да се случва и желаят свободата си. Не е ли демократично да се проведе референдум? Нали вече няма испански колонии и робовладелци или греша?

39

Путин

преди 6 години

До Adolf EichmannАди, извинявай, че те прекъсвам, виждам, че се напъваш нещо, но труги места се пише с "д". Грамотноста е важна, не я подценявай! Ще има време и да пишеш глупости ако искаш, но сега е по-добре да наблегнеш на правописа според мен.

38

Да

преди 6 години

Неслучайно националният им символ е... магарето - много добре са си го избрали ! А този анализ на ситуацията е може би най -точният от всички, които съм чел досега, поздравления за авторката (не за първи път ) ! За щастие, има и много разумни хора, които всъщност са мнозинство, но сепаратистите са толкова надъхани от това постоянно навиване на пружинката през последните години, че просто не могат да се спрат. А най - лошото е възпитаването на младите в омраза - тя винаги е била лош съветник !

37

Анонимен

преди 6 години

До ГеоргиАми то демокрация няма .Ти явно още си пазиш знамето с лъвчето и другото с звездичките на тъмносин фон (абе смешна картинка). Европа само като континент трябва да съществува ,всичко друго да си е по местата и границите ! Не искам ислям ,не искам бежанци , не искам! Хората поне се борят за индентичност ,А В БЪЛГАРИЯ 25 ГОДИНИ ТОЛЕРАНС КЪМ ПРОМИВКИ НА БЪЛГАРИ, ЧИСТИ БЪЛГАРИ! Защо не идат в Туркие с такова самосъзнание - щото незнаят истински турски ,ЗАЩОТО СА БЪЛГАРИ!

36

шматка

преди 6 години

Ясно е че Пич демон в петък ще обяви независимост защото Рахой ще го уволни.А какво ще направи Мадрид.Ще прати армията ли.Нереално ми се вижда.

35

Огледала

преди 6 години

Косово, Македония, Босна, Черна гора, Украйна, Кюрдистан - високата цена на абсурдните илюзии!

34

Георги

преди 6 години

Що за глупости пишете бе? Не били демократични испанците! Трябвало каталунците като свободни хора да решават съдбата си и т.н. Ама че глупости. Ако утре някои наши умници решат да отделят например Благоевград, Сандански и Петрич, значи ще е демкратично до им кажем ОК, това е демокрация и т.н. Така ли? Май и вие не мислите с горните глави.

33

Анонимен

преди 6 години

До akinak и какви успехи имат пък сириската армия ? Иранците и халифата се гонят с камили из пустинята а да генерал Захредин щефа нас републиканската гвардия го думнаха друг успех е нови 6 броя вагнерски спец наз на груз 200 в последните три дни но този е руски ....Докато Кюрдите с помоща на САЩ взеха Рака а и петролните полета ....

32

Adolf Eichmann

преди 6 години

Долната атака срещу ЕС продължава с пълна мощ. Подмолни са злодеите както и техните господари и искат да унищожат конкуренцията както направиха в Либия, бившата СССР и труги места. Казвал съм го преди и повтарям, ще плачете вие за Фюрера - колкото и луд и наивен да беше, се опита да ви спаси от най-лошото, но за жалост се получи точно обратното и дявола получи нови крила....... но историята не е приключила тук. В Библията пише друго ;)

31

Анонимен

преди 6 години

До Advocatus Diaboli Тайван ако му видиш цялото ИМЕ ще знаеш 4е се нари4а и Китай те са си а и се смятат за китайци Просто не признават власта в Пекин съответно не са и искали НИКАДЕ да ги признаят за друг народ

30

Donald Tusk

преди 6 години

Скоро ще махнем и грозното "Република България " . Къде по хубаво звучи Обидинени Европейски Щати .Време е време е да ви сменим чипа . Алах е велик .Алах е с нас !

29

akinak

преди 6 години

До интересно защо?Поради същата причина поради която не научавам нищо в нашите медии за успехите на сирийската армия а трябва да чета за това в чужди сайтове.

28

Анонимен

преди 6 години

Свобода за Казан там искат референдум в руската дума внесаха 2 700 000 потписа *** да не се ослушват

27

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 26 като изтрезнееш от боряшника и АКО оцелееш след това ДЕ ) ще ти кажа

26

Анонимен

преди 6 години

До интересно защо?