105

Шаран-БГ

преди 6 години

Сега няма свободна страна в Европа !! /107 ivan/ Всички са подвластни на САЩ!! Коя е тази страна без военни бази на янките? Кой е този *** /като К.Пучдемон/,който да иска да си въведе народа в спиралата на недоимъка и сиромашията, недай си Боже и във война?? Когато Мадрид захапе здраво паричните потоци на Каталуния и имотното състояние на неговите досегашни управници, ще лъсне причината за "отделянето" !! Каталунци нищо не са постигнали сами ! Сега сами ще ровят в кофите за смет !!

104

Читател

преди 6 години

На онези, които явно много си падат по неудачните сравнения, мога само да кажа, че Косово, Крим и Каталуния си приличат само по това, че имената им започват с "К". Това е хубаво да се има предвид преди някой голям умник да прибави и Кърджали, защото и то започва с "К".

103

Здрав Разум

преди 6 години

Ако се допусне безумният сепаратизъм да надделее в Испания, това ще има ефекта на доминото. Последователно заразата ще обхване Баския, Валония, Фландрия, Ломбардия, Венето и други райони в Европа, където е допуснат огромен разрив между стандарта на живот и доходите в рамките на националните държави. Добре е да се помисли за корена на проблема, защото това което е на повърхността в момента и е в топ новините е само началото на края ... на ЕС.

102

ivan

преди 6 години

До Хан КрумИспания е била някога свободна страна. Публична тайна е, че се контролира от САЩ и ЦРУ в момента. Ако не вярваш питай някой испанец. А каталунците не са *** *** и не искат САЩ да ги контролират, в това число и финансово. Имат си бизнес, имат си университети, супер болници и т.н. Тъпите ЕС лидери това не могат да разберат, ама нищо все има време...

101

Стамат

преди 6 години

Къде е НАТО с обеднения уран? Помните ли т.нар. "Косово"?

100

Анонимен

преди 6 години

До Хан Крум И показваха как бедните,, косовари,, газеха в сняг и киша, а в Косово в това време нямаше снежна покривка и не беше вялял сняг седмици . А бедните ,,косовари ,,бяха снимки от Нагорни Карабах . Че и Краварите утепаха стотици косовари, барабар целият влак. И накрая имаше етническо прочистване на над 400 000 хилади сърби . А защо в демократичнита държава има насилие, бият ,стрелят ,окървавяват народа,лее се кръв и забраняват изконното право на референдум ?

99

до 103

преди 6 години

Другарю бивш комсомолски секретар,тогава и аз се присъединявам към русофилите:За Косово няма запетая,за Каталуния има.

98

Анонимен

преди 6 години

До АнонименСпоред устава на ООН след думите- право на самоопределение има една запетая която казва ТЕРИТОРИАЛНА ЦЯЛОСТ. Нашите русофили цитират устава само до запетаята.

97

Хан Крум

преди 6 години

До АнонименТе и турците в кърджалийска област имат право на самоопределение и свобода.Да направим един референдум и там и да стане като в Крим.Да го последват после Разград , Търговище.Те това искат нашите русофили.

96

Анонимен

преди 6 години

До 978 НАПРОТИВ СОФИЯ НИЩО НЕ ДАВА ,СОФИЯ СМУЧЕ ОТ ДРУГИТЕ ГРАДОВЕ И АКО ШОПИЯ СЕ ОТЦЕПИ ОТ БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПУКНАТ ОТ ГЛАД ТАМ (УМНИТЕ И КРАСИВИТЕ) И ДЪРЖАВНИТЕ ЧАНТАДЖИИ И ХРАНТУТНИЦИ

95

Скарлет

преди 6 години

Апропо, Бавария, Корсика, Ломбардия да не се чудят!!! Циничен евроспектакъл!!! Элатният век на Меркел, иэтече:-)))!!!

94

Анонимен

преди 6 години

Да признаем ли Босна без Херциговина?

93

До 94

преди 6 години

До АнонименХайде, по същата логика...ако проведа един референдум в София..и питам софиянци, съгласни ли са да се отцепят от България и да не дават пари за Видин, Павликени, Пазардджий и др....ще се изненада цяла България от резултата.И тогава да ви питаме... същите вас- *** и псевдо борци за свобода.Пак Европа сигурно ще изкарате виновна.

92

Щирлиц

преди 6 години

Да,да,предстои война,на много фронтове обаче,все из Европа.

91

...

преди 6 години

Епа за целата тая работа можем да ръкопляскаме първо на "братята" хамериканци и после на "братята" руснаци! Не за друго ми едните отцепиха Косово и другите последваха примера с Крим! След това естествено дат и "братята" агнличани с техния brexit еми ко питам аз мое да се очаква в една такава поредица!? Сега само да не стане некоя каталунска организация точно както баските щото това ше е много лошо положение!

90

ола

преди 6 години

" да им се набие в главите","да мислят с главата си,а не с др.части от тялото"-Дойче Веле вие стигнахте и задминахте фашистите по бруталност.Вие ли ще давате насока на каталунците и ще ги плашите,както преди.

89

Анонимен

преди 6 години

СПОРЕД УСТАВА ЗА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА НА ООН ПОДПИСАН И ОТ ИСПАНИЯ ВСЕКИ ЧОВЕК И НАРОД ИМА ПРАВО НА СВОБОДА И САМООПРЕДЕЛЕНИЕ.ТОВА,ЧЕ НЕЗАВИСИМА КАТАЛУНИЯ НЕ ВЛИЗА В ПЛАНОВЕТЕ НА СВЕТОВНИЯ Ж И Д ,НЕ ОЗНАЧАВА,ЧЕ КАТАЛИНЦИТЕ НЯМАТ ПРАВО НА НЕЗАВИСИМОСТ. ЩОМ СВЕТОВНИЯ Ж И Д В ЛИЦЕТО НА САЩ И ЗАПАДА ОТВОРИХА КУТИЯТА НА ПАНДОРА С КОСОВО И ПОДКРЕПИ НА ИЗТОК ВСЯКАКВИ СЕПАРАТИСТКИ ДВИЖЕНИЯ ОСОБЕНО В БИВШИЯ СССР СЕГА СЪЩИТЕ ЦИОНИСТИ НЯМАТ ПРАВО ДА СЕ ПРОТИВОПОСТАВЯТ НА ВОЛЯТА НА КАТАЛУНЦИТЕ

88

Анонимен

преди 6 години

Бе щом така яростно вият ционистите като нашия Соломон Паси и тия от Дойче веле срещу свободна и независима Каталуния,,това значи,че каталунците са налучкали правия път и независима Каталуния ще е изцяло в полза на народа на Каталунуия .Щеше много да е притеснително ,ако ционистите подкрепяха независима Каталуния

87

oпетков

преди 6 години

Личи си руския тролски почерк у тебе. Разликата между Косово и Каталуния е от небето до земята. Вземете прочетете малко бе хора, преди да драскате глупостите си.

86

Хан Крум

преди 6 години

До 80,Косово и Каталуния -НИЩО ОБЩОВ Косово -ВОЙНА.Един народ избиваше др. народ.Др.народ тръгна да бяга кой накъдето види за да се спаси.Някой тръгнаха за България.Тогавашният Министър-Председател безкомпромисно заяви и отстоя- ШИПТЪРИ/АЛБАНЦИ/ В България НЕ.В Каталуния- няма война и никой не убива каталунци.Испания е свободна и демократична страна и всеки живеещ на територията на автономната испанска област-Каталуния е свободен гражданин -вкл. и не малко българи живеещи там.