291

Анонимен

преди 6 години

Ислямизираха Родопите за 25 години докато ви плюха в малките главички колко е лоша Русия. *** си е ***, питайте Алеко!...Родопите винаги са били ислямски. Още от 8-9 век.

290

ЯЯРО

преди 6 години

Явно е, че това с демокрацията няма да го бъде- по-добре да сме си майка Русия поне сигурност да има ако не свобода.

289

111

преди 6 години

До 305 :Защо някой трябва да я смазва бе ? Какви са тея мало*умни въпроси ?

288

Анонимен

преди 6 години

До 111Защо тогава още не са я смазали?

287

111

преди 6 години

До 288 :Говорим за твърд алкохол бе ,платен руски ***.По този показател на първо място са Южно Корейците ,но това е поради многочасовата работна среда.На второ място са руснаците ,но те не пият заради тежък труд ,а защото са си изостанали провали и пияници.И с кое е велика тая русия ? Голяма е само на картата ,иначе пред света изглежда като джудже по всяко едно отношение.

286

Анонимен

преди 6 години

Независимо кой и какво ти говори знай, че става дума за пари. Такава е ситуацията и в темата "Русия". САЩ искат всички природни ресурси на света и то безплатно. Руските бяха в устата им. Трябваше само да щракнат със зъби, но щракнаха на празно. Разбирам колко е обидно. Не стига това, ами Русия пречи на това благородно тяхно дело и другаде по света. Това е истината. Всичко останало е демагогия.

285

Анонимен

преди 6 години

TURCI-500 GODINIRUSNACI -100 GODINIAMERIKANO EVROPECI-25 GODINI I NE SE ZNAE KOLKO 6TE SME IM ROBI TOQ PAT TOTALNO SA RE6ENI DA NI DOVAR6AT TAY NARE4ENITE HRISTIQNSKI NI BRATQ...

284

Анонимен

преди 6 години

""Най-голямата грешка от наша страна беше, че твърде много ви се доверихме. А вашата грешка е, че приехте това доверие като слабост и злоупотребихте с него", каза Путин."Запада към Путин: Благодарение на "нашата грешка" сега ти си президент на Русия, иначе щеше отдавна да си един алкохолизиран пенсионер, а Немцов жив !

283

Бисмарк

преди 6 години

този Бисмарк дето подписал Берлинския Договор ли ахаххахахпрост, по-***, ***! Тръгнал да се възхищава на този, който е създал национална катастрофа

282

Анонимен

преди 6 години

Много по-скоро български територии ще станат части от Турция, от колкото Крим да стане отново украински.Ислямизираха Родопите за 25 години докато ви плюха в малките главички колко е лоша Русия. *** си е ***, питайте Алеко!

281

Калеко Алеко

преди 6 години

До чери ..... Косово, товарищ, беше част от Социалистическа Федеративна Республика Югославия, създадена по сталински модел, която след разпада на СеСеСерето се разпадна и тя на съставните си части и беше нормално Косово да се отдели. За разлика от Косово, Крим е признат още през 1991 г. от самата раССия, като част от територията на независима и суверенна Украйна, а референдума както всички знаем беше проведен със зелени човечета, за което после дори и товарищ путин си призна !

280

../\..

преди 6 години

Още Бисмарк е знаел що за стока са ушанките:"Нито един договор с Русия не струва дори хартията на която е написан."

279

Анонимен

преди 6 години

Порошенко: Имахме твърде голямо доверие към Русия и затова се отказахме от ядрения си арсенал.Това е най-голямата грешка на Украйна за последните 15 г

278

чери

преди 6 години

До Калеко АлекоТЕ И РУСНАЦИТЕ ВЯРВАХА НА ЕВРОПА ДО АНЕКСИРАНЕТО НА КОСОВО. И РЕЗОННО ВЗЕХА НЕЩАТА С КРИМ В СВОИ РЪЦЕ. ТА КАКВО КАЗА ЗА КУЧЕТО И ПРЪТА?

277

Анонимен

преди 6 години

Путин докога ще предъвква тази мантра "как Запада бил измамил ... КГБ`то" !?

276

Калеко Алеко

преди 6 години

Тя и Европа се опитваше да Ви вярва, до случая с анексирането на Крим, но се оказа че за такива като Вас, трябва да се спазва народната поговорка: "На зло куче, зъл прът ..."

275

Бранимир

преди 6 години

Преслушахме ги и руснаците сега да видиме европа

274

Анонимен

преди 6 години

Немцов към Запада: Не вярвайте нито дума на Путин !

273

до 293

преди 6 години

Така е.Може да научиш мечка да кара колело и тюлен да играе волейбол, но *** да разбере простички неща не можеш научи. Просто това му е капацитета.Русия е велика страна. Справка история, литература, театри, култура.За алкохола и пиянстването - това е мит. В първите места са Естония, Беларус, Литва, Чехия, Полша, Ирландия и България. Те не са дори и в първата десетка. Ние сме.Това за робски народ... ха-ха-ха... и затова наритаха обратно до Париж Наполеон и Хитлер до Берлин.

272

Анонимен

преди 6 години

навремето, в училище имахме съученици - хейтъри. Без значение какво се случва те си хейтят. Днес се вживяват, като стълбовете на умрялата демокрация, която наряза държавата и народа и ни постави под американска окупация! Намират логични обяснения защо се затварят болници, училища, защо нямаме армия и защо е нормално да с имаме 4 американски бази на територията на банановата ни вече република.Проблемът им бил Путин и Русия.То слепите прогледнаха, само ПРОСТИТЕ НЕ